Birajte između 3, 5 ili 7 noćenja, skupite obitelj ili društvo i krenite na odmor iz snova! Kuponi su iskoristivi u periodu od 01.07. do 26.08.2018.

Apartmanska kuća Lotos ima bazen, površine 32 m2, otvoren tijekom cijele godine, sa ležaljkama, sjenilima i tušem. Apartmani osim vlastite terase imaju i decking sa garniturom za sjedenje u vrtu, u neposrednoj blizini bazena.



Lokacija:

Apartmani Lotos smješteni su u Zadru, u elitnom dijelu grada na Boriku, 3 km od centra Zadra i svega 300 metara od mora i plaže. Najbliža zračna luka je Zračna luka Zadar u Zemuniku, a udaljena je svega 15 km od objekta...

Parkirna mjesta za vozila gostiju, nalaze se ispred samog objekta. Parking podrazumijeva 1 vozilo po apartmanu. U slučaju potrebe za više parkirnih mjesta, moguće ih je osigurati uz obaveznu prethodnu najavu.


Dodatne pogodnosti:

Svi apartmani su klimatizirani i posjeduju vlastitu terasu. Svaki apartman ima TV ravnog ekrana, a Wi-Fi je dostupan u cijelom objektu i besplatan je.


Slavni i dugovječni Zadar
mami posjetitelje ljepotom, poviješću, kulturnom baštinom, čistim morem, lijepim plažama, ali i ležernim načinom života. Zadar je grad u kojem užurbanosti nema mjesta, a ugoda života dobiva svoj puni smisao.

Plaže Zadarske regije ističu se svojom ljepotom i bistrinom mora. Za one koji se ne žele micati van grada, brojne su gradske plaže nadohvat ruke, a plaža Borik koja je udaljena 300 metara od naših apartmana okićena je Plavom zastavom, koja je najviše međunarodno priznanje čistoće, očuvanosti i uređenja.