Probudite se na Kvarneru uz cvrkut ptica! 2 dana/1 noćenje s uključenim doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi Hotela Villa Aurora 3* u Crikvenici u periodu 08.05.-11.06.2018., samo 450kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna pogodnost - dijete do 4 god ima GRATIS smještaj bez doručka! Kuponi se mogu spajati stoga možete produžiti svoj boravak!!!

Hotel Villa Aurora*** smješten je neposredno iznad samog središta grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže “Crni mol”. Pruža mogućnost odmora i uživanja u svom prekrasnom ambijentu uz miris mora i borova, te cvrkut ptica.

Interijer hotela moderno je opremljen i prilagođen, kako gostima koji dolaze na odmor, tako i poslovnim ljudima koji u mediteranskom ozračju žele održati mini kongrese i poslovne sastanke.

Villu Auroru od mora dijeli svega nekoliko minuta hoda, a pogled kroz prozor njezinih soba pada na uređeni park. Mnogim je gostima takvo okruženje razlog više da za boravak odaberu upravo nju. 

Tu su im na raspolaganju hotelski restoran i bar. Villa ima ugodno uređen ambijent, a u njezinoj su blizini sadržaji poput teniskog igrališta, unajmljivanja ronilačke opreme, boćalište, unajmljivanje bicikla, jahanje konja, paragliding, izlet brodom na otok Krk i drugo.