Auto centar Areus u Zagrebu donosi Vam servis i punjenje auto klime do 500g plina - sa ili bez dezinfekcije ozonom već od 159 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na vrijeme brinite o klima uređajima i prostorima u kojima boravite! Jedan kupon vrijedi za jedno osobno vozilo! Kupon vrijedi do 26.06.2018.

Dolaskom toplijeg vremena i viših temperatura, potrebno je pripaziti na promjenu temperature u autu gdje se uvijek preporučuje umjerenost. 

Znači čim uđete u auto, oblije vas znoj, što je prirodna reakcija tijela i najveća glupost koju tada možete napraviti je da odmah palite klima uređaj i ostavite ga tako. Time riskirate niz neugodnih posljedica kao što je suzenjem očiju, grčevi i bolovi u tijelu.


 Najbolje je prvo možda malo otvoriti prozore u vožnji pa upaliti klimu koju ćete tijekom vožnje postepeno smanjivati. Još je najbitnije za klimu u autu - da je redovito servisirate. U njoj se nakupljaju razne bakterije, prašina, pelud i slično pa je filtere potrebno redovno čistiti. 

 U suprotnom, možete osjetiti posljedice neodržavanih klima uređaja koje mogu biti prilično bezazlene, ali i mogu biti i ozbiljne, poput upale pluća ili legionarske bolesti. Stoga je dezinfekcija klime također obvezna prije dolaska uistinu toplog vremena. Njome se uništavaju bakterije, virusi, gljivice i plijesan, a uklanja i neugodne mirise kao što su oni od cigareta ili kućnih ljubimaca.

 Na vrijeme brinite o klima uređajima i prostorima u kojima boravite!