Divina-salon ljepote u Zagrebu otvara Vaše oči i daje licu veću izražajnost microbladingom, japanskim iscrtavanjem obrva uz jednu korekciju unutar 4 tjedna po cijeni od samo 629 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obrve su kao okvir licu, stoga izaberite prirodan izgled i riješite se muke iscrtavanja obrva svaki dan... Kupon se može iskoristiti do 23.06.2018.

Ako muku mučite s iscrtavanjem obrva svakoga dana ili želite lijepo i njegovano izgledati u teretani, na plaži, bazenu i sl. rješenje je microblading (japansko iscrtavanje obrva)

Ne kaže se slučajno da su oči ogledalo duše, a uz lijepe obrve i trepavice moguće je naglasiti prirodnu ljepotu i dati svom licu veću izražajnost. 


Pravilne obrve mogu otvoriti vaš pogled i učiniti vas privlačnijom. 

Japansko iscrtavanje obrva (microblading) je tehnika polutrajnog iscrtavanja obrva ubacivanjem pigmenta oštricom. Pri tome pratimo prirodnu liniju dlaka različitih dužina i debljina. Ovom tehnikom postižemo prirodan izgled te uredne obrve tijekom cijeloga dana te štedimo vrijeme svakoga jutra na uređivanje i mazanje obrva. Ovom tehnikom postižemo toliko prirodan izgled da je gotovo nemoguće primijetiti da je u pitanju trajna šminka. 


Koristimo najkvalitetnije GOOCHIE pigmente. U cijenu je uključena korekcija u roku od 3-4 tjedna prema dogovoru.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona : 095 4332475 uz KOD i ID kupona po primitku.