[AUSTRIJA] 3 dana/2noćenja za 2 s polupansionom u središtu najpoznatijeg skijaško-kupališnog centra u Bad & Ski Pensionu, Bad Kleinkirchheim! Aktivan odmor + wellness iskustvo samo 839kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite 2 ili 3 noćenja! Smještaj Bad & Ski Pension nalazi se u središtu najpoznatijeg skijaško-kupališnog centra Karintijske pokrajine, u Bad Kleinkirchheimu, 300 metara udaljeno od kupališta St. Kathrein, a 800 metara od kupališta Römerbad. Pogodnost - jedno dijete mlađe od 6 godina ima besplatan smještaj do 14. srpnja 2018.!

Smještajna jedinica  Bad & Ski Pension nalazi se u središtu Bad Kleinkirchheima,
najpoznatijeg skijaškog i kupališnog centra Koruške čineći time savršenu bazu za
planinarenje u bilo kojem smjeru. 

Smještaj je udaljen samo 300 metara od Sv.Kathrein Spa i 800 metara od rimskog kuoališta. Regija je pogodna za obitelji i za grupe - Bad Kleinkircheim nudi široku paletu sportova i wellnessa, obilaske brojnih objekata i razne programe. Idealno je turističko odredište za sve one koji vole aktivni odmor!

Spa sadržaji: St. Kathrein Spa i Rimska Spa


Ljekoviti učinci toplinske vode na:
• alergijske bolesti i anemiju
• glavobolju povezanu sa slabom cirkulacijom, kao što je migrena
• općom iscrpljenosti nakon operacije i bolesti
• reumatizam mišića i zglobova.

Roman Spa:  rimski spa u Bad Kleinkirchheimu spaja vodu i planine, gdje unutarnji i vanjski prostori tvore sintezu umjetnosti. Oslobodite se svakodnevnog života i stresa zabrinutost, osjetite toplinu prirode pod kamenom pod nogama i uronite se svijet ljepote i senzualnosti koji nudi spa iskustvo. 

St. Kathrein Spa:  S rasponom od 1200 m² uključujući vanjske bazene, St. Kathrein
Termalno kupalište nudi najveću površinu vode u svim Kärntenovim spa sadržajima. Najveća atrakcija za obitelji jest 86m dugačak tobogan, a vodene fontane su garancija za zabavu djece!