Posjetite dragulj Jadrana, otok Murter na 5 dana/4 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za dvoje u hotelu Colentum uz korištenje vanjskog bazena s morskom vodom, ležaljki i suncobrana...samo 2879kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otok Murter obiluje raznovrsnim plažama položenim u brojnim pitoresknim uvalama duž cijele obalne crte otoka...Djeca do 7 godina gratis! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 30.05.18. do 03.06.18.

HOTEL COLENTUM

Utemeljen je 1968.g. u Murteru. Smješten na čuvenoj plaži Slanica s pogledom na Kornate. Oduševljava skladom i ljepotom. Hotel Colentum oduvijek je bio omiljeno odredište ljubitelja kvalitetnog, sadržajnog i udobnog odmora u netaknutoj prirodi daleko od urbanog kaosa. 


Smješten na Murteru, čarobnom dragulju hrvatskog Jadrana, u predvorju kornatskog otočja, na obali murterskog mora, hotel Colentum se odlikuje posebnim ugođajem koji mu daje nadaleko poznata plaža Slanica, borova šuma, bistro more, pjeskovito dno. Uz takav ugođaj Colentum tradicionalno nudi visokokvalitetne usluge smještaja, all inclusivea, kao i čitavu paletu ostalih usluga koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. Colentum ne čine samo sobe i restorani već Murtersko more i Kornati, čija je on poveznica s ostatkom svijeta. Uživati možete u moru i suncu, na pjeskovitoj plaži uz hotel, kao i na skrovitim kamenim pločama intimnih plaža ili pokraj hotelskog bazena. 


ALL INCLUSIVE

Hotel Colentum prati zahtjeve svojih klijenata i u tom smjeru razvija i njeguje svoju uslugu. Držeći se davno prepoznanog slogana da je jedino zadovoljan gost najbolji glasnik truda i zalaganja, hotelski tim želi da se taj glas nadaleko čuje. Užurbani tempo života neminovno nameće potrebu za idiličnim i harmoničnim odmorom, a to se u potpunosti ostvaruje kroz all inclusive uslugu. 


Osoblje hotela pobrinulo se da i Vaš odmor učini zabavnijim i aktivnijim, pa svi poklonici all inclusive usluge mogu gratis koristiti sportske sadržaje i rekvizite: bočalište, stolni tenis, pikado... Dopustite da Vas razmazimo i oslobodimo napetosti rutinskog radnog ritma, da zajedno dotaknemo granicu potpune relaksacije, osnažimo duh i tijelo i spremni dočekamo nove izazove i krenemo u nove pobjede.

All inclusive aranžman uključuje: buffet doručak, ručak, popodnevni keksi i kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive barovima 07:30 - 22:00, večera.

Kvaliteta izabranih namirnica spravljenih na tradicionalni i internacionalni način s izvornim maslinovim uljem prava su blagodat za oči i nepce i bit će posluženi za ručak i večeru. Jelovnici su sastavljeni po tradicionalnoj recepturi zdrave mediteranske kuhinje, uz pomoć vrhunskih nutricionista i potpuno su jamstvo zdravlja. Vama ostavljamo da izaberete riblje i mesne specijalitete obogaćene i nadopunjene širokom ponudom sezonskog povrća i salata iz salat bara.

BAZEN
Osvježenje potražite u plavoj morskoj vodi hotelskog bazena s pjenušavim koktelom u ruci u neposrednoj blizini Vaše sobe. Okružen borovinom, intiman i izdvojen, iako u srcu najpoznatije murterske pješčane plaže, hotelski bazen pružit će Vam zadovoljstvo, užitak i radost nesputanog odmora. Uz bazen je smještena udobna hotelska terasa i sunčalište sa suncobranima, ležaljkama i ostalom opremom. Posebice lijepu sliku, uklesanu u sjećanje, pružit će Vam, u smiraj dana, osvijetljen diskretnom svijetlošću svijeća, kada Vas na počinak prati zadnji pjev osamljenog cvrčka.


PRIRODA, MORE I KOPNO

Od skrovitih, intimnih plaža odšetajte u vrući ljetni ritam dinamičnih plažnih okupljališta
Iako relativno malen, otok Murter obiluje raznovrsnim plažama položenim u brojnim pitoresknim uvalama duž cijele obalne crte otoka. Najpoznatije murterske plaže smještene su na južnom dijelu otoka, okrenute su prema kornatskom arhipelagu i zaštićene su od bure. Neke su plitke i pjeskovite, neke šljunčane, a neke stjenovite sa kamenim pločama za sunčanje. Zbog osebujnosti i ljepote, neodoljive draži i prisnosti u nedoumici ste koju izabrati i prisvojiti. Cijeli Murter u stvarnosti, predstavlja jednu cjelovitu plažu koja se samo transformira i pretače od mirne, usamljene, intimne, nudističke do uskomešane vrevom, zabavom, užarenim ljetnim ritmom. 
Izaberete li mirnu, skritu uvalu, zaštićenu plavu lagunu ili pješčanu rapsodiju, sigurno je jedno, izabrali ste svoje mjesto pod suncem. Obiđite ih sve, pa nam recite koja je stvorena po vašem „guštu“.