[PULA] Ostvari cilj do ljeta - iskoristite paket od 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela: 3 lipo lasera, 5 vakuma, 4 radiofrekvencije, 3 bodywrappinga u beauty studiju Lavandula, samo 499kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim profesionalnosti i ugodne atmosfere, u ovom beauty studiju razliku čine predanost i ljubav prema poslu! Priuštite svome tijelu njegu, postignite željene rezultate te oblikujte svoje tijelo! Kupon se koristi kroz 7 dolazaka te traje do 30.06.18.!

Ponuda uključuje: 

  • 3 lipo lasera,
  • 5 vakuma, 
  • 4 radiofrekvencije,
  • 3 bodywrappinga.

LIPOLASER

Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.
Funkcije: gubitak težine i oblikovanje, pomlađivanje kože i njega.


VAKUM 

Vakuum tretman je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i prvenstveno reducira celulit, tako se poboljšava cjelokupni izgled kože. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s rotirajućim kuglicama, masira tretirani dio tijela na principu usisavnja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva. Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus kože, opušta se mišićna napetost i pomaže se smanjenju obujma!

RADIOFREKVENCIJA TIJELA

Radiofrekvencija je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

BODY WRAPPING

Body wrapping je izuzetno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih naslaga i tjelesnog obujma. Sa terapijama poboljšavamo i celulitno stanje, pojavljivanje strija i izgled kože. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Postupak istovremeno otklanja glavne uzroke nastanka celulita, smanjuje njegovo pojavljivanje kao i dugoročno sprječava nastanak novog celulita. Sa body wrappingom možemo transformirati kožu, vratiti joj elastičnost i čvrstinu te ju učiniti privlačnijom!