Uz Idea Club Travel ispunite si produženi vikend premium putovanjem u zlatni Prag na 4 dana/3 noćenja s doručkom u hotelu 3*/4* za samo 999kn! Grad bezbroj pivnica, najvećeg dvorca na svijetu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Garantirano putovanje! Polasci iz Zagreba, Varaždina i Čakovca! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje od 22.06.2018. do 25.06.2018.


OPIS PUTOVANJA:

Grad bezbroj pivnica, grad stotine tornjeva, grad 13 mostova, grad najvećeg dvorca na svijetu, grad gotike, grad Karla IV., grad Franza Kafke… otputujte s nama pa neka Prag postane i vaš grad!

"Kad putujete u Prag, spavajte u Pragu". Vrijednost više: vrlo dobri hotel 3*/4* izvrsno povezani linijama javnog gradskog prijevoza, stručni pratitelji putovanja s bogatim iskustvom.


PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan Zagreb - PRAG

Polazak iz Zagreba u 6:00 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja do Praga uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u Prag smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja (gradskim prijevozom), te prvo upoznavanje živahnog središta češke prijestolnice. Navečer fakultativni odlazak na večeru u jednu od tradicionalnih praških pivnica (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

2.dan PRAG

Doručak. Razgled grada uz pratnju službenog lokalnog vodiča: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) - Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) - Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave - Malom Stranom) - Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) - Václavské namestí (s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom … iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima) ... Poslije razgleda predlažemo dvosatnu vožnju brodom po Vltavi (uključen buffet ručak), vožnja rijekom uz najpoznatije građevine i spomenike "Zlatnog grada" (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Slobodno poslijepodne za vlastito istraživanje grada. U večernjim satima nemojte propustiti odlazak do Križikovih fontana i uživanje u spektaklu glazbe, svjetla i vode, show počinje u 20:00, 21:00 i 22:00 sata i traje 30-40 minuta, jednostavno se dolazi gradskim prijevozom i cijena ulaznice je 10 eur. Noćenje.


3.dan PRAG - dvorac KARLŠTEJN - PRAG

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u KARLŠTEJN (uz doplatu) - gradić udaljen 35 km od Praga u kojem se nalazi jedan od najljepših i najromantičnijih dvoraca u Češkoj. Dvorac je 1348. godine usred šumovitog brežuljka dao izgraditi Karlo IV i služio je kao riznica za čuvanje kraljevskog blaga osobito svetih relikvija, carskog nakit, umjetničkih djela kao i predmeta kojim su se služili prilikom krunidbe. Nakon razgleda slobodno vrijeme. Povratak prema Pragu. Gostima koji ostaju u Pragu predlažemo odlazak do šarmantne četvrti Kampa, malom otočiću pored Karlovog mosta sa starim mlinovima i puno restorana, a koju zbog kanala i rukavaca rijeke Vltave nazivaju i "praškom Venecijom". Navečer predlažemo zajednički odlazak autobusom na večeru u tradicionalnu češku tavernu s folklornim programom (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

4.dan PRAG - ČESKÝ KRUMLOV - Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak prema Češkom Krumlovu - jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenog iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku obilazak grada: most na plaštu, dvorca, glavnog trga s fontanom, crkva Sv. Vitusa, šetnja uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak. Povratak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.