[SLOVENIJA] Iznenadite voljenu osobu relax vikendom! 3 dana/2 noćenja s polupansionom, korištenje bazena, ulazom u svijet sauna, sve za 2 osobe u hotelu Diana 3* u Murskoj Soboti za 824kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u relax odmoru u Sloveniji uz neograničeno kupanje u hotelskom bazenu uz ulaz u svijet sauna i piće dobrodošlice! Otkrijte delicije i pogodnosti Prekmurja! Kupon vrijedi do 03.09.2018.

Hotel Diana smješten je u Murskoj Soboti. Objekt se nalazi u središtu grada, na samo 450 metara od željezničkog kolodvora Murska Sobota. 

Gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

Sobe su uređene u klasičnom stilu sa zidovima u pastelnim bojama i sadrže drveni namještaj. Sve imaju ormar i vlastitu kupaonicu s tušem.

U jutarnjim satima poslužuje se švedski stol za doručak. U hotelskom restoranu gosti mogu kušati jela slovenske i međunarodne kuhinje. 

Gosti se mogu opustiti u bazenu i koristiti fitness centar neograničeno!

BAZEN

Plivajte u predivnom bazenu s termalnom vodom (30 ° C), uživajte u slapovima koji se mijenja u intervalima od 15 minuta. Opustite se u  dvija whirlpoola te se potom odmorite  u tri unutarnje sobe s ležaljkama.


FITNESS

Za one koji žele trenirati, naš moderan hotel Diana nudi Vam moderan, klimatizirani fitness centar. Na raspolaganju su Vam kardio uređajei, trenere i  utezi. Rado ćemo vam savjetovati kako ih koristiti kako bi mogli transformirati vaše tijelo, poboljšati vaše stanje ili jednostavno uživati ​​u treningu. Fitness centar opremljen je vrhunskim Johnson kardio uređajima proizvođača Creare.

Kao novina dodali smo i dva multifunkcionalna uređaja koji omogućuju implementaciju više od 20 različitih vježbi za sve vrste mišića i uređaj s kojim možete birati između 120 različitih vježbi.

Murskosoboški dvorac udaljen je 700 metara!