Opustite se i rasteretite pritiska svakodnevnice u Zagrebu! Salon ljepote Divina donosi Vam aromaterapijsku masažu u trajanju od 60 minuta za samo 89 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nedostaje Vam poleta i osjećate manjak energije? Posjetite salon ljepote Divina i obnovite duh i tijelo... Kupon se može iskoristiti do 09.07.2018.

Aromaterapijska masaža u trajanju od 60 minuta

Aromaterapija je grana alternativne medicine koja primjenjuje eterična ulja i biljne ekstrakte za liječenje zdravstvenih tegoba.
Eterična ulja u medicinske i kozmetičke svrhe koriste se već tisućama godina. Još su stari Egipćani, Indijci, Kinezi, Rimljani i grci koristili blagodati eteričnih ulja prilikom njege lica i tijela. Terapija se provodi inhalacijom, mazanjem na kožu, a ponekad i oralnom primjenom eteričnih ulja.


Aromaterapija, dio fitoterapije, kontrolirano je korištenje eteričnih ulja i esencija u svrhu očuvanja duha, tijela i uma, te liječenja i prevencije bolesti.

U trenucima kada smo pod pritiskom svakodnevnice i osjećamo manjak energije ili nas nešto muči na psihičkom i fizičkom nivou, pružite sebi ugodnu masažu probranim esencijalnim uljima koja će vam pomoći da se opustite i osjećate ugodno, te napunite baterije novom snagom i poletom.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona : 095 4332475 uz KOD i ID kupona po primitku.