Laser centar Trinity i mini mršavljenje u čak 4 grada: Zagreb, Rijeka, Osijek, Split! 2 tretmana u jednom dolasku: kavitacija i presoterapija za samo 119 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Superiorna metoda ciljanog razbijanja masnih stanica koje nakon razbijanja jednostavno nestaju. Uklanjaju se masne naslage sa ciljanih i željenih regija tijela. Kupon vrijedi isključivo do 12.07.2018.

Multipolarna kavitacija - ciljano razbijanje masnog tkiva

Gojaznost je danas, osim velikog zdravstvenog problema, dakako i estetski problem mnogih ljudi. Masno tkivo nastaje agregacijom masnih stanica koje se formiraju u male grupice zarobljene membranama vezivnog tkiva. Masne stanice sadrže deponiranu mast - lipide. Njihova  važna karakteristika je da se stvaraju do završenog puberteta i da svaka osoba ima određen i samo toliki broj masnih stanica u organizmu. Kasnije tijekom života one se mogu samo uvećavati ali ne i umnožavati.
Tjelesna težina, prije svega masne naslage, mogu se, naravno, smanjiti odgovarajućim dijetama. Međutim, estetski problem kod većine osoba koje su postigle smanjenje tjelesne težine upravo je to što se volumen masnog tkiva nije smanjivao na željenim regijama (najčešće su to trbuh, stražnjica, butine, unutarnja strana nadlaktica i koljena).

 
Šta je multipolarna kavitacija? 

To je superiorna metoda ciljanog razbijanja masnih stanica koje nakon razbijanja jednostavno nestaju. Uklanjaju se masne naslage sa ciljanih i željenih regija tijela. Ova napredna tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih 6 aplikatora za simultano selektivno zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se razbijaju na taj način što energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razgrađuje metaboličkim procesima, a drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, dok se centimetri u obujmu vrlo brzo smanjuju, celulit se reducira, a koža zateže. Tretmani su sigurni, neinvazivni i ugodni, a metoda klinički dokazana. Tretmanom koncentracija lokaliziranih masnih naslaga, prije svega na trbuhu, bokovima, stražnjici, butinama, kao i celulitom zahvaćenim ostalim dijelovima tijela, smanjuje se obim i postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati redukcije masnih naslaga. Jednako uspješno funkcionira i kod žena i kod muškaraca. Procedura traje 30 minuta. Tretmani se rade jednom tjedno.


Metoda multipolarne kavitacije je superiorna i jedinstvena jer je:
• Neinvazivna i bezbolna – nema skalpela ni igala, nema otoka, ožiljaka ili modrica, nema bola niti opasnosti od infekcije, nema bolovanja.
• Izuzetno  efikasna – rezultati su vidljivi i neposredno mjerljivi. Optimalni rezultat se postiže najčešće nakon 6-7 tretmana koji se rade jednom tjedno, a pozitivne promjene nastaju već nakon prvog tretmana.
• Uspješna  –  po značajnoj redukciji lokaliziranih masnih naslaga na željenim regijama te novog izgleda mladenački regenerirane i zategnute kože.
• Sigurna – znantstveno je dokazana, klinički testirana i izvodi se po zadanom protokolu.
• Ugodna – pruža osjećaj opuštajuće tople masaže.
• Krajnje jednostavna primjena - odmah nakon tretmana klijenti se vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima.

Pogledajte i ostale ponude Laser centra Trinity:
Ponude u Zagrebu
Ponude u Rijeci
Ponude u Osijeku
Ponude u Splitu