Odmor na Kvarneru u šarmantnom naselju Šmrika! 4 dana/3 noćenja u kući za odmor Villa Suzi za 8 do 10 osoba uz neograničeno korištenje otvorenog bazena... već od 4649 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ususret ljetu, uz obitelj ili društvo, smjestite se samo 1 km iznad Jadranske magistrale... Besplatan 1 kućni ljubimac (navesti kod rezervacije). Kupon za ponudu vrijedi od 19.05.18. do 30.06.18.

Kuća za odmor Villa Suzi

Ovako može početi ljeto, uzmite kratki predah, zaletite se na Kvarner na odmor u novo uređenoj Villa Suzi kući za odmor s privatnim bazenom i panoramskim pogledom na more. 



Villa Suzi kuća za odmor je idealan smještaj za obiteljski odmor i grupe. Smještena je na Kvarneru u mjestu Šmrika, naselju Grada Kraljevice, neposredno pokraj Crikveničke rivijere. 


Prostrani prostor od 180 m2 na jednoj etaži nudi veliki klimatizirani dnevni boravak i trpezariju sa prostornom kuhinjom, 4 spavaće sobe, 2 kompletne kupaone i zaseban WC, fitness prostor, veliku natkrivenu terasu sa roštiljem, privatni bazen 30 m2 i vanjski tuš, ograđeno zemljište 850 m2, stolni tenis, ljuljačka.


Ljubazni vlasnici žive na susjednom imanju na kojem je i OPG koji se bavi uzgojem magaraca, a posjet i promatranje raznih životinja i Vašem će odmoru dati dodanu vrijednost, pogotovo obiteljima s djecom. Boža, Bono, Bajo i Bibi, naši simpatični dalmatinski magarčići uživat će u češljanju, hranjenju i maženju sa vama. Na OPG-u imamo i patke, kokice, golubove, zečeve, patuljaste koze, mačku. Za prijatelje brzine i adrenalina, samo 5 minuta hoda od imanja nalazi se karting staza BURA, gdje možete uživati u avanturi brze vožnje. 


Nedaleko od kuće za odmor nalazi se i poletilište za paragliding a i lijepe označene biciklističke staze i šetnjice kroz Vinodol. Udaljenost do mora je cca 1500m zračne linije. Nadmorska visina je cca 248m. Do obližnih plaža udaljenih 4-5 km Uvala Scott, Autocamp Oštro, Jadranovo stignete za ca. 5 min autom, u Crikvenicu za 10ak minuta. Ukoliko želite doći s Vašim kućnim ljubimcem molimo Vas za prethodni dogovor. Uživajte u Crikvenici, Jadranovu, na otoku Krku, i izletima u Rijeku i Opatiju bajnu- najljepše lokacije su Vam na dlanu. Skijalište Platak, park Risnjak su samo 25-30 km udaljeni od nas.


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail lucsuzi@gmail.com ili na mobitel 098/9968-968 , uz KOD i ID kupona po primitku kupona.