Obiteljski odmor u bogatstvu čudesnog otoka Korčule na 4 dana uz 3 noćenja s doručkom, u Port 9 Apartmanu 4* za 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina uz korištenje vanjskih bazena... već od 2299 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan obiteljski odmor i ljetovanje na otoku koji oduzima dah! Napunite baterije u pozitivnoj atmosferi i uživajte u neograničenom korištenju vanjskih bazena uz ležaljke i suncobrane... Kupon vrijedi do 05.07.18. i od 25.08.18. do 29.09.18.

Moderan dodir s prirodom

Kad ste na odmoru, želite da sve bude lijepo?

Pogledajte ponudu moderno obnovljenih Port 9 apartmana na otoku Korčuli i odaberite interijer po svom ukusu. U mirnoj uvali Zaljeva školjki uživajte u mirisima Mediterana okruženi maslinicima i zelenilom s pogledom na Jadransko more. Ljenčarite na plaži, okušajte se u nekom od sportova ili jednostavno prepustite ležernoj zabavi. Uživajte u čaši korčulanskog vina, isprobajte morske delicije uz kapljicu božanskog maslinovog ulja i stvorite trajne uspomene na otok koji inspirira.


Zašto odabrati Port 9 apartmane?

Novo dizajnirana udobnost, mirno ozračje Zaljeva školjki, pješčane, šljunčane i betonske plaže, sportski sadržaji za djecu i odrasle: sportovi na vodi, tenis, biciklizam, animacija
miniklub u Port 9 Resort-a, mogućnost all inclusive light ponude u sklopu Port 9 Resort-a.


Apartmani

Uživajte u suvremeno uređenim Port 9 apartmana i u korčulanskoj prirodi okrunjenoj s 4 zvjezdice. Želite li mir u dvoje, zabavu za četveročlanu obitelj ili vodite još 5 prijatelja – Port 9 ispunjava sve vaše želje.


Sadržaj

Smještaj u apartmanu TIP A (2 + 2): 1 spavaća soba s 2 kreveta.
92 apartmana - po 4 u 23 zgrade; suvremeni dizajn, klimatizirani i namješteni; dnevna soba s opremljenom mini kuhinjom i sofom na razvlačenje s 2 ležaja;SAT TV, telefon, WiFi; kupaonica s tušem, sušilo za kosu; terasa ili balkon.



Plaže i bazeni

Port 9 Apartmani okruženi su slikovitim plažama za svačiji ukus. Ako želite uživati u osami okruženi mirisima mediteranskog raslinja, odaberite jednu od plaža u mirnim uvalama s betonskim platoom. Volite li veće društvo, zabavu i sport, na raspolaganju su vam šljunčane i pješčane plaže s ponudom vodenih sportova. Istražite slikovitu otočku obalu u kanuu. Udobno se smjestite uz vanjski bazen i osigurajte sebi preplanuli otočki ten. Ako ste pak strastveni plivači ili ljubitelji vaterpola, možete si dati oduška u zatvorenom olimpijskom bazenu nedaleko od apartmana Port 9.

Sadržaji: šljunčane, pješčane i betonske plaže, vodeni sportovi – kanu, vanjski bazen, zatvoreni olimpijski bazen (1 km udaljenosti).