Vrhunski ljetni doživljaj u čudesnoj prirodi i skrivenim uvalama otoka Korčule na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u superior sobi s pogledom park 4* u hotelu Liburna****...za 3399kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte rajski kutak za odmor iz snova... Neka Vas okruženje živopisne Korčule obuzme i oporavi od svakodnevne kolotečine... Dijete do 7 godina uključeno u cijenu! Kupon vrijedi od 07.07.18. do 25.08.18.


Hotel Liburna

Postoji pogled iz hotela Liburne o kojem pišu brojni putnici. U njemu se ogleda prizor renesansne Korčule kao okamenjeni san obavijen nježnim morskim plavetnilom. Inspirirani tom igrom mediteranske raskoši izvana i čistih dizajnerskih linija iznutra, od 2015. s vama ispisujemo nove stranice doživljaja. Uživajte u modernoj udobnosti našeg hotela uz samu obalu mora nadomak mirnih plaža. Iskoristite 10 minuta romantične šetnje do Korčule i poslušajte kamene priče ovog bajkovitog grada. Osjećajte se kraljevski i prepustite se tretmanima wellness centra u obližnjem hotelu Marko Polo ili se odvažite na jedan od atraktivnih vodenih sportova.


Zašto odabrati hotel Liburnu?

Najdojmljiviji pogled na stari grad Korčulu, novoobnovljen u 2015., mogućnost korištenja wellness centra na 1.000 m2 u obližnjem hotelu Marko Polo, sportski sadržaji za djecu i odrasle (sportovi na vodi, tenis, biciklizam), animacije, miniklub u Hotelu Marko Polo, šljunčane, pješčane i betonske plaže, zatvoreni olimpijski bazen udaljen 2 km od hotela (za grupe).
 
Superior soba s pogledom park 4*
Sadržaji: kupaonica s tuš-kadom, sušilo za kosu, klimatizacija (grijanje i hlađenje), sef i mini bar, telefon, WiFi i SAT TV.


Restorani i barovi

U hotelu Liburna pobrinut ćemo se da od jutra do navečer uživate u ukusnim zalogajima i osvježavajućem piću. Izbor kvalitetnih jela za svačiji ukus pronaći ćete u buffet restoranu dok specifična jela možete kušati na zanimljivim tematskim gastro večerima. Ako biste radije uživali u mirnijem ozračju uz čašu lokalnog vina i otočke specijalitete, na raspolaganju vam je  à la carte restoran. Za zadnje druženje prije počinka najprikladniji je mirni ambijent moderno uređenog lobby bara.


Uzbuđenje na kopnu i na moru
Spadate li u rekreativce i pustolove željne otočnog Mediterana, Korčula je pravo mjesto za vas. Zbog svoje prirodne ljepote i razvedenosti obale, jedan je od najatraktivnijih otoka na Mediteranu. Oduševit će vas na svakom koraku i osigurati vam nezaboravnu sportsku i rekreativnu avanturu. Popnite se na jedrilicu i uhvatite morski povjetarac ili pak istražite skrivene uvale u kajaku. 


Okušajte se u lovu na najveće jadranske ribe ili ih samo promatrajte roneći morskim dubinama.
Doživite jedinstveno biciklističko iskustvo upijajući mirise borova i česmina, a zatim se osvježite  na pješčanim lumbardskim plažama i osamljenim otičićima.
Probudite natjecateljski duh u sebi i povedite društvo na teniske i odbojkaške terene, a za kraj rezervirajte Fish picnic i oproštajno druženje na moru. U potrazi za nezaboravnim doživljajima, trajektom i hidrokrilcima obiđite Dubrovnik, Mljet, Hvar i Lastovo. Na 15 minuta vožnje brodom smiješi vam se Orebić, a na 961 m iznad mora uzbudljiv planinarski izazov – Sv. Ilija.


Što vrijedi doživjeti?

Učenje jedrenja i jedrenja na dasci, ronjenje korčulanskim akvatorijem, plaže Vela Pržina u Lumbardi i Pupnatska luka, izlet u lov na veliku ribu, vožnju označenim biciklističkim stazama otoka, Buggy Safari divljom stranom otoka,,tenis u okruženju mora, borova i cvrčaka, must see destinacije – Dubrovnik, Mljet, Hvar i Lastovo, Orebić i planiski vrh Sv. Ilija...