Opustite se u srcu Baranje, u luksuznom Hotelu Lug**** -3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje + tura biciklima po Baranji, a nakon popodnevne rekreacije dočekat će Vas 2 večere, već od 599 kn!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoju opciju: 3 dana/2 noćenja tijekom vikenda ili preko tjedna!!! Pobjegnite od užurbane svakodnevice u baranjsku oazu mira, odmorite od vreve i napunite baterije uz izvrsnu ponudu Hotela Lug! Djeca do 7 god.GRATIS! Kupon vrijedi do 30.06.18.

Istražite život, tradiciju i običaje prekrasne Baranje te provedite nezaboravan vikend s obitelji ili partnerom u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Hotelu Lug. Izvrsna domaća kuhinja hotela razbuditi će Vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštiti će Vam intimu i mir kakvu svi potajno priželjkujemo. Opustite se od stresne svakodnevice i razbudite svoja nepca na raskošnoj večeri u srcu Baranje te se zabavite i rekreirajte popodnevnom turom s biciklima kroz Baranju. 

Za Vaše najmlađe pripremili smo nezaboravan doživljaj jahanja konja - Opcija 2 uključuje jahanje i zabavu s konjima od 17-19 h. 

Kako bi Vama i Vašem partneru boravak u Hotelu Lug bio zaista nezaboravan, uz upoznavanje plemenitih životinja, domaću kuhinju restorana i luksuzno uređene sobe, za Vas smo pripremili i popodnevnu turu biciklima kako bi Vam što bolje približili i upoznali Vas sa ljepotama Baranje . Bez ikakvih briga uživajte u vožnji netaknutom prirodom, iskoristite lijepo vrijeme i predivno okruženje te se rekreacijom riješite stresa,  opustite i zaboravite na sve probleme. Poklonite partneru akciju u Baranji, probudite usnule emocije i provedite nezaboravan vikend uz izvrsnu ponudu Hotela Lug. 

Luksuzni Hotel Lug**** smješten je u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata Kopački rit, te na samo par minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš. Baranjom se prostiru najveće nasade vinograda u Hrvatskoj te najljepše vinske ceste. Zato smo za Vas pripremili uzbudljivu vožnju biciklom kako bi Vas upoznali sa svim ljepotama Baranje koje se nalaze u neposrednoj blizini Hotela Lug. Unatoč prekrasnoj mirnoj prirodi, hotel se nalazi na samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka te stare jezgre grada-poznate Tvrđe. Svojim gostima trudimo se ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima danas te potpuno opremljene minibarovima, velikim LED televizorima, direktnim telefonskim linijama i WiFi internetom.

 Hotel Lug sadrži:

- a la carte restaurant 
- vinski podrum
- teniske terene
- bicikle
- konferencijsku dvoranu
- salu za vjenčanja
- konjušnicu i konje
- opremu za karaoke
- privatna parking mjesta
- veliko dvorište

Sve sobe su opremljene sa slijedećim: Veliki televizor ravnog ekrana sa bogatim izborom zemaljskih i satelitskih radijskih i TV programa Onity sef veličine za laptop Tihi Kleo mini bar sa bogatim izborom pića, grickalica i slastica Besplatni WiFi internet velike brzine Direktna telefonska linija sa povoljnim cijenama razgovora i sustavom automatskog buđenja Fen za kosu i visoko kvalitetna kozmetika za tijelo i kosu (LUX i DOVE) Smart TV reciever sa igricama.