Osvježite i nahranite svoje lice! Beauty Centar Salus u Zagrebu donosi Vam tretman medicinskim kisikom za blagi piling kože, hranjenje stanica i brisanje bora i kremu za hidrataciju za samo 69 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka Vaše lice bude odraz Vašeg zdravlja! Čisto, blistavo i nahranjeno! Rok iskoristivosti kupona je do 07.07.2018.


Koža ubrzano stari, poprima izgled opuštenosti, stvaraju se bore ukoliko tkivu nedostaje kisika. 

Kisik na stanice našeg tijela djeluje antibakterijski, potiče imunološki sustav na obranu, detoksicira, revitalizira, a dovoljna količina kisika u našim stanicama osigurava dovoljnu i kvalitetnu opskrbu hijaluronske kiseline. 

Uz pomoć i tretmane kisikom djeluje se dublje na slojeve kože u svrhu samopoticanja stanične obnove zbog čega je koža očito pomlađena i zaglađenija.

Kisik uz vodu čini osnovu života. Stanice tijekom života ne proizvode dovoljno energije te su podložnije oštećenju, a jedan od razloga tome je nedostatak kisika. 

Ukoliko dovedemo dovoljnu količinu kisika, stanice proizvode energiju kao nekad te koža poprima mladenački izgled, a stanice kože postaju otpornije na vanjske štetne utjecaje. 

Kisik uz jaki protuupalni efekt ima i jaki antibakterijski učinak, što se koristi u liječenju akni. Kisik potiče nastajanje kolagena te smanjuje bore uz povećanje elastičnosti i napetosti.