Kozmetički salon Arte Vita u Varaždinu donosi Vam paket mršavljenja i oblikovanja tijela koji uključuje 3 kavitacije, 3 limfne drenaže, 3 elektrostimulacije, 3 slim line saune za samo 499kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ususret ljetu, napokon postignite željene rezultate i dovedite svoje tijelo u formu! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2018.

Kavitacija

Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice.  Metoda je korisna za specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Svojom frekvencijom omogućuje da ultrazvuk djeluje isključivo do određene dubine pri kojoj ne dolazi do mišića, a time se onemogućuje uništavanje mišića. Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice. Membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore, a zatim se uz posredstvo enzima lipaze ista masnoća koristi za rad bazalnog metabolizma.

Kavitacija je tretman kojom se tretiraju različita područja na tijelu: trbuh, noge, bokovi, bedra, koljena, nadlaktica, a od svih navedenih područja, trbuh se nalazi na vrhu ljestvice najtraženijih dijelova tijela za uklanjanje masnih stanica.

Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

Slim line sauna

SlimLine kapsula ima predprogramirane programe za jednostavne terapije za cjeloviti gubitak tjelesne težine (programi mogu biti tako osmišljeni da omogućavaju različite učinke, tj. za mali, srednji ili znatni gubitak tjelesne težine).

Što su SlimLineTM tehnologije za ubrzavanje metabolizma i gubitak tjelesne težine?

SlimLine kapsula predstavlja prvi sustav kapsule s medicinskim učinkom, koji omogućava gubitak tjelesne težine zahvaljujući integriranim sinergističkim tehnologijama: termalnom konvekcijom/ bliskim infracrvenim toplinskim zračenjem, terapijom intenzivnim LED diodama od 30W i 99-postotnim čistim kisikom.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.

Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.

 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br.tel: 095 507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku!