Čaroban wellness odmor na otoku vitalnosti - Lošinju! Provedite 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Vitality hotelu Punta**** za 2 odrasle osobe i 2 djece do 7 godina uz bogat paket...od 1699kn!

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan kutak za savršen obiteljski odmor za 2 odrasle osobe i 2 djece do 7 godina (jedno na pomoćnom ležaju, drugo u krevetu s roditeljima)! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 25.05.18. do 21.06.18.


VITALITY HOTEL PUNTA

Smješten tik do gradića Velog Lošinja, hotel Punta savršeno utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti.
Iz njegovih se soba pruža pogled na blistave izlaske sunca koji krase otočje kvarnerskog zaljeva. Punta je prvi certificirani bezglutenski i anti alergijski hotel u Hrvatkoj, što znači da su briga o vašem zdravlju, navikama i potrebama ovdje uvijek na prvom mjestu.


Nagradite se revitalizirajućim i ljekovitim odmorom kakav zaslužujete uz jedinstveni standard Health & Fitness hotela. Otkrijte Vitality zonu u kojoj vas očekuje prirodni wellness doživljaj, dvije fitness dvorane, grupni treninzi na otvorenom, uz profesionalno vodstvo naših kineziologa i svjetski priznati Les Mills program, uključen u cijenu boravka.
Očekuju vas i brojni sportski sadržaji, poput planinarskih staza i šetnica, teniskih terena i umjetne stijene za penjanje. Razgledajte arhipelag uz neki od izleta u ponudi ili se opustite na terasi hotela u predvečerje, uz svakodnevnu živu muziku i animaciju.
Zahvaljujući blagoj i ugodnoj klimi otoka Lošinja, čitave ćete godine uživati u ljekovitom učinku lošinjskog zraka, a stručni tim nutricionista i kuhara brine se da svaki obrok slijedi vaše želje i prehrambene potrebe. U buffet restoranu hotela kušajte nenadmašnu ponudu mediteranskih i otočkih specijaliteta, slastica i svježe cijeđenih voćnih sokova.


SOBA SUPERIOR MORSKA STRANA

Prostrana soba s dva ležaja, prosječne površine 28 m2, s mogućnošću pomoćnog ležaja (do 3 osobe). Sobe su na morsku stranu s balkonom, opremljene kupaonicom s tušem. Podna obloga je parket ili tapison.
SADRŽAJI: Wi-Fi internet, telefon, klima uređaj (hlađenje i grijanje), Sat-TV, sušilo za kosu, minibar, sef, posluživanje u sobu, prirodna kozmetika bez sintetskih dodataka, ogrtač i papuče, ručnik za plažu po osobi i torba za plažu.


SPA I VITALNOST

Vitality Center & Spa hotela Punta, jedinstveno je mjesto zdravlja, sporta i vitalnosti. Vrhunski stručnjaci i treneri osmislili su individualan pristup kojim će Vas upoznati sa svim tajnama zdravog života.

Ponuda uključuje: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, podvodnih hydro i zračnih masaža i whirpool-a; vanjski bazen s morskom vodom, podvodnim hidro i zračnim masažama, masažnim slapom i prostorom za sunčanje; vanjski bazen "Infinity" s morskom vodom, whirlpoolo-om i prostorom za sunčanje; ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži (ovisno o raspoloživosti i vremenskim uvjetima); 1 ručnik po osobi i torba za plažu na korištenje tijekom boravka; korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka; korištenje sauna zone (finska sauna-suha sauna do 95°C, bio sauna-suha sauna do 80°C s 30% vlage, 2x parna sauna, infracrvena sauna-unutar Beauty zone, hidro masažni bazen, 4 masažna tuša, relax zona, kutak za osvježenje s voćem, outdoor relax s pogledom na more); besplatan parking na otvorenom; besplatan WI-FI internet.