Odlična ponuda za ljetne pripreme u Splitu! Čak 20 tretmana mršavljenja u studiju ljepote Anaturia! Napokon se riješite tvrdokornog celulita i oblikujte tijelo u 4 dolaska za samo 399 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga ljeta zablistajte i recite zbogom celulitu uz 4x kavitacije, 4x stimulacije, 4x vakumske masaže, 4x body formera i 4x limfne drenaže. Kupon vrijedi do 14.07.2018.

Ponuda uključuje:

4x kavitacije:

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

4x stimulacije & 4x vakumske masaže:

Kod rješavanja neestetskih nakupina celulita vrlo učinkovita metoda je vakumska masaža kojom se razbijaju masne nakupine i lokalno se podiže limfna cirkulacija koja čisti mast i nečistoću sa tog područja. 

4x body former:

Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.


4x limfne drenaže:

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.
Pozitivni učinci aparatne limfne drenaže: smanjenje obujma nogu, smanjenje oteklina nogu, razbijanje i razgradnja celulita, poboljšanje cirkulacije, pomaže učvršćivanju i zatezanju kože, pomaže izbacivanju toksičnih tvari iz organizma, primjena presoterapije pogoduje procesima ozdravljenja u ljudskom tijelu.