Hit metoda uklanjanja celulita je maderoterapija - Rolling Pin metoda/Drveni Roler! Studio Semper Pulchra u Zagrebu za Vas je pripremio 10 tretmana za 1 zonu po izboru po cijeni od 1499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zagrepčanke, postignite brže i vidljive rezultate s popularnom anticelulitnom masažom - Rolling Pin metoda/Drveni Roler! Ponuda je iskoristiva do 07.07.2018., stoga požurite po svoj kupon i isprobajte ovu moćnu metodu!

Anticelulitna masaža - Rolling Pin metoda/Drveni Roler usmjerena je na razbijanje nakupina masnih stanica koje formiraju celulit. Ubrzani limfni sustav dijelove razgrađene masnoće vremenom izbacuje iz organizma putem mokraće. 

Ne postoje kontraindikacije i nuspojave ove masaže, a većina koja je isprobala ovu tehniku kažu da je mnogo ugodnija od ručne anticelulitne masaže.


Kako izgleda tretman?

Na početku masaže, nanosi se ulje ili krema, ovisno o tipu kože. Zatim se pokretima u smjeru toka limfe masiraju noge i guza. Osoi se prvo nanosi ulje, a potom se izvodi anticelulitna masaža drvenim valjcima. Ova tretman pokazao se izrazito korisnim i kod problema teških, umornih i otečenih nogu. Ujedno obzirom da pospješuje protok limfe i krvotok te izbacuje toksine ovaj tretman utječe dobro na cjelokupno zdravlje!