Odmor u Povljima na otoku Braču! Uživajte na 4 dana/3 noćenja i izaberite svoj smještaj u kampu, apartmanu ili mobilnim kućicama za 2 do 4 osobe u Kampu Antonia već od 449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 3 ili 6 noćenja u apartmanima ili mobilnim kućicama za 2 do 4 osobe te kamp mjesto za šator ili kamp kućicu i čak do 7 dana odmora u prirodi! Kuponi se mogu spajati i može se iskoristiti do 01.07.2018.!

Kamp Antonia je smješten u masliniku duge obiteljske tradicije. S jedne strane okružen je borovom šumom koja pruža hlad i intimu, a s druge se pruža predivan pogled na planinu. 

U kampu se nalaze dvije mobilne kućice površine 8x3 metara. Smještajna jedinica ima 10 mjesta za kampiste. Kamp ima i sve ostale sadržaje kao što su sanitarni čvor (muški i ženski wc s tuševima), kuhinju i dnevni boravak s tv-om te dostupnim WiFi-om. 

Gostima je pružena i usluga korištenja stolnog tenisa. Iz kampa postoji mogućnost odlaska na izlete autima i brodovima do svih mjesta na Braču, a pogotovo aktualnijih tipa Vidova gora, pustinja Blaca, Bol, Zlatni rat i sl.

Povlja

Povlja su priobalno mjesto na otoku Braču, u Hrvatskoj. Nalaze se na sjeveroistočnoj bračkoj obali, u dubokom zatonu. Administrativno su u sastavu općine Selca. Prema popisu stanovnika iz 2001. godine, Povlja imaju 364 stanovnika, koji se bave poljoprivredom, ribarstvom, obradom kamena i turizmom.

Crkva sv. Ivana Krstitelja podignuta je na mjestu ranokršćanske bazilike iz 5. stoljeća. Benediktinski glagoljaški samostan iz 11. stoljeća je poznat po Povaljskoj listini i Povaljskom pragu, dokumentima pisanim na bosančici.