2 dana/1 noćenje s polupansionom za DVOJE u Imperial Park Hotel*** u Vodicama + koncert Nene Belana i Fiumense, samo 799kn! Dijete do 10 g.- smještaj GRATIS! 100 kn extra popusta uz KOD: MONRI4

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Imperial Park Hotel*** uz nezaboravni provod i prva ljetnu banjadu u Vodicama, te nastup Nene Belana i Fiumensa! 100 kn extra popust uz KOD: MONRI4 - Poklon za kupce od Monri sustav paymenta na svim platformama!

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Imperial Park Hotel***  u Vodicama pripremio je za Vaše klince pregršt zabavnog sadržaja u sigurnom okruženju i pod stalnim nadzorom stručnog osoblja kako biste Vi uživali u bezbrižnom odmoru. Djeca se mogu zabaviti na šljunčanoj plaži ispred hotela ili u hladovini mediteranskog parka. 

Na raspolaganju su Vam razni sportski, rekreacijski, te zabavni sadržaji: igralište za odbojku, tenis tereni, igralište za djecu te bazeni.

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival. 

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata koje su Belan i Fiumensi kao jedan od najtraženijih i najizvođenijih bandova na domaćoj pop sceni priredili, sada Vas očekuju u Imperial Park Hotelu*** .Uživat ćete uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su  “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day” te mnogih drugih...