Svi obožavatelji imaju priliku zapjevati uz Željka Joksimovića na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru 09.06.!
PRimera i Crno Jaje pozivaju Vas na glazbeni doživljaj uz ulaznice već od 56 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obogatite se za još jedno glazbeno iskustvo i zapjevajte najveće hitove Željka Joksimovića... Birajte između ulaznica (DONJA TRIBINA) ili ulaznica VIP FAN PIT (prostor stadiona ispred bine)! Kupon je iskoristiv isključivo za koncert Željka Joksimovića u Mostaru 09.06.2018.

Odmah nakon kupnje potrebno poslati kupon na primera@primera.ba sa svojim podacima kako bi Vas Vam osigurali ulaznicu na ulasku u stadion!

Organizator: PRimera - agencija za odnose s javnošću

Pružamo potpunu uslugu komunikacijskog i event managementa. Ljubav prema ovom poslu, kreativnost i iskustvo razlog su osnivanja agencije. Predano pristupamo svakom cilju i projektu, a želje naših klijenata pretvaramo u stvarnost. Surađujemo s mnogim pojedincima koji su eksperti u svom području djelovanja. Poznajemo medije ''iznutra'' i ''izvana'' stoga naši klijenti na jednostavan način postižu svoje PR ciljeve. Najbolje ćete nas upoznati kroz prezentaciju. Rado ćemo se odazvati Vašem pozivu.


ORGANIZIRANJE DOGAĐAJA/EVENT MANAGEMENT

Naša kreativnost, znanje i iskustvo pomoći će vam da upriličite izuzetan event. Ono što zamislite u mogućnosti smo realizirati, tj. pretvoriti u u stvarnost. Naš kreativni tim suradnika pobrinuti će se da vaš događaj bude jedinstven, spektakularan i pamtljiv. Nudimo idejna rješenja kako biste opravdano i razumno utrošili budžet kojim raspolažete. Kontaktirajte nas i izađite iz okvira prosječnosti!

Prije kupnje odaberite jednu od opcija: 

Opcija 1): ulaznica (DONJA TRIBINA) za samo 56 kn! 


            Opcija 2): ulaznica VIP FAN PIT (prostor stadiona ispred bine) za samo 84 kn!