[VARAŽDIN] Touch studio za njegu tijela ima super ponudu - 5 RF ciljanih tretmana tijela + 5 tretmana lipolasera + 5 tretmana termo deke! Izgubite kilograme i oblikujte tijelo za samo 549kn!!!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

15 tretmana uključuje: 5 tretmana RF tijela (ciljano trbuh, bokovi, bedra, guza, ruke), 5 tretmana lipolasera, 5 tretmana termo deke! Tretmani su i za žene i za muškarce! Kupon se koristi u 5 dolazaka, a rok iskoristivosti je 30.06.2018.!

Primjena radioferkventnih valova je revolucionalna metoda uklanjanja celulita, smanjenja obujma, preoblikovanja tijela, zatezanja kože i kožnih nabora. Izvrsna metoda uklanjanja strija. Raspadni produkti izbacuju se u ciklusima putem limfnog sustava iz organizma. Tretmano se postižu izvanredni rezultati kao kod  liposukcije samo bezbolno!!!



Lipolaser je najinovativniji tretman uklanjanja celulita (tvrdokornog) koji se ne smanjuje vježbanjem i promjenom prehrane.

Prednost lipolasera: smanjenje problematičnih mjesta na tijelu. Tretman od 40 min može rezultirati gubitkom  2 cm na tretiranom području,dok se cijelim protokolom dolazi do višestrukog gubitka centimetara. Lipolaser je učinkovit, brz, siguran, bez boli, potiče cirkulaciju, uklanja ožiljke i strije, pogodan je i za žene i muškarce.

Termo deka  - zasniva se na infracrvenim zrakama koji su dokazano učinkovite i sigurne kao metoda gubljenja kilograma i služi za oblikovanje tijela.

Prednosti termo deka
Pruža detoksikaciju i sprječava nakupljanje masnoća. Ubrzava lipolizu  te iznojavanje. Aktivira tijelo i njegove funkcije, pruža pražnjenje odloženog otpada kao što su metali i otrovi. Uklanja bol i upale, ubrzava metabolizam te  poboljšava imunološki sustav i sprječava nastajanje raka.