Studio Semper Pulchra u Zagrebu otkriva Vam moći hyalurona! Izbrišite bore ili povećajte svoje usne s najkvalitetnijim cross-linked hyaluronskim filerima marke Hyaluronica već od 699 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smanjite ili uklonite vidljivu agresivnost starenja! Birajte između dvije opcije filera 0,5ml ili 1 ml! Kupon vrijedi do 07.07.2018.

HYALURONICA® - tehnologija koja održava vrijeme na Vašoj strani!

HYALURONICA® je raspon injekcijskih filera hijaluronske kiseline na bazi ne-životinjskog porijekla, koji pomaže zadržati vlagu u tkivu kože, a također postiže da koža bude glatka i mekana, smanjuje vidljive bore, vraća volumen kože i općenito područje lica. Koža je glatka, čvrsta i mlada za produženo razdoblje jer zadržava svoj prirodni sjaj i vitalnost.


ZAŠTO ODABRATI HYALURONIKU?

Nekirurški postupak u svrhu pružanja mladenačkog izgleda obnavljanjem kože i vraćanjem njenog volumena i vitalnosti. Uglavnom se koriste na licu i usnama. Fileri smanjuju ili uklanjaju vidljivu agresivnost starenja, kao što su fine linije, bore i nabori, gubitak volumena i obrisi. Fileri pružaju vidljivi učinak odmah nakon tretmana.

U 25 godina se pojavljuju prvi vidljivi znakovi starenja kože - linije oko očiju i nosa, koža postepeno gubi svoj prirodni zaštitni hidrolipidni sloj i to se očituje povlačenjem kolagena.

Nakon 45. godine stanjivanje kože počinje zbog gubitka temeljne masti, proces sinteze kolagena i elastina postaje spor, što rezultira nedostatkom otpora i gubitkom elastičnosti kože.

HYALURONICA ® su  injekcije za punjenje bora s hijaluronskom kiselinom, znanstveno su ispitivane, i posebno dizajnirane za učinkovito rješavanje znakova starenja kože. Hijaluronska kiselina je prirodna komponenta u ljudskom tijelu i temeljna tvar tkiva kože. Ona zadržava vodu u dermisu i zadržava izgled svježine i mladenačke kože. Prosječno trajanje djelovanja filera u području HYALURONICA® varira od 9 do 12 mjeseci. Ovo trajanje djelovanja ovisi o nekoliko čimbenika: kakvoći kože, načinu života (pušenje ili izlaganje suncu ili UV-u može smanjiti), mjestu ubrizgavanja.
 

Sve o francuskom fileru hyalurona možete pogledati ovdje http://hyaluronica.com/!