Odmor na moru iz snova u Novom Vinodolskom na Kvarneru! Di Blu - Apartmani s bazenom uz samu plažu na 3 dana/2 noćenja za do 4 osobe uz 3 h VIP saune već od samo 1349kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona izaberite željenu opciju: 3 dana/2 noćenja ILI 6 dana/ 5 noćenja za do 4 osobe! Kupon vrijedi do 30.06.2018

Di Blu Apartmani - Apartmani pokraj mora s bazenom!

Započnite vaš odmor iz snova u Apartmanima Di Blu. Bilo da želite provesti dan na plaži ili uz bazen s pogledom na plažu ili se želite probuditi ujutro s pogledom na more s kreveta ili jednostavno želite uživati u nezaboravnim romantičnim zalascima sunca s najdražom osobom , apartmani Di Blu su pravi izbor za vas. Jamčimo vam najbolje ljetni odmor vašeg života s tonovima lijepih uspomena s vašeg ljetnog odmora.

Apartmani Di Blu, izgrađeni 2018, moderni luksuzni potpuno novi apartmani uz samu plažu u Novom Vinodolskom. 

Bazen, sauna i fitness soba su na raspolaganju. 

Svaki apartman ima veliku kuhinju, dvije dvokrevetne sobe s king size krevetom, dvije prostrane i moderne kupaonice, LCD TV, klima, besplatni bežični pristup internetu, prekrasan pogled na more - balkonom ili terasom. 

Plaža je samo jedan skok ili točno 20 m od vašeg apartmana. Ovo je najljepši dio Novog Vinodolskog u blizini novoizgrađene marine. 

Ispred kuće se nalazi besplatno parkiralište za vaš automobil.

NOVI VINODOLSKI

Novi Vinodolski je poznato turističko odredište koje u sebi ujedinjuje  mogućnosti za ugodan i sadržajan odmor, rekreaciju, obilazak kulturnih  znamenitosti te zabavu. Grad je u srednjem vijeku bio utvrđeno središte knezova Frankopana, u plodnoj vinodolskoj dolini ("Vallis vinearia"). U njemu je 1288. godine nastao i glasoviti Vinodolski zakonik.

ISTRAŽITE - "OČI VINODOLA” ILI PRIČA O ŠEST VIDIKOVACA RAZASUTIH DILJEM VINODOLA

Čitavi Vinodol je jedna prekrasna priča, satkana od bogate povijesti, brojnih kulturnih i povijesnih spomenika, prirodnih ljepota i tradicije. Jedno je Vinodol doživjeti putujući kroz njega, a drugo ga je sagledati iz »ptičje perspektive«.
Prilikom izgradnje projekta vidikovaca vodilo se računa o atraktivnostima vidikovaca tj. posebnim pejzažnim vrijednostima, sa širokim vidicima koji daju ukupnu pejzažnu cjelinu cjelokupnog prostora.