Lipanj u šarmantnom Selcu! Apartmani Cindrić Selce na 3 dana/2 noćenja za dvoje odraslih i dvoje djece do 10 godina uz blizinu svih sadržaja i osiguran parking...za samo 679 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 4 osobe (za 2 odrasle osobe i 2 djece do 10 godina). Kupon se može iskoristiti isključivo u periodu od 30.05. do 30.06.2018.

Obavezna telefonska potvrda rezervacije sa vlasnikom Goran Cindrić na mob: 091/523-79-76, uz KOD i ID kupona po primitku.


Apartmani Selce Cindrić 

Apartmani Selce Cindrić blizu su rive/šetnice uz more mjesta Selce. Plaža „Polača“ je od apartmana udaljena svega 50m. Sami centar je 50 m, a glavna plaža „Rokan“ u Selcu nalazi se 150m od Apartmana Selce Cindrić. Dugi niz godina Apartmani Selce Cindrić od svakoga gosta dobivaju vrlo pozitivnu ocjenu.  Za vrijeme boravka, gosti imaju osiguran parking koji je ujedno i natkriven, te je Vaše vozilo zaštićeno od raznih vremenskih uvjeta. Svi apartmani sastoje se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka. Svaki ima kupaonicu sa sušilom za kosu. Neki dolaze s malim balkonom.


Ponuda dodatno uključuje: natkriveni parking, piće dobrodošlice, suvenir, Wi-Fi, Tv/TV-sat.


Selce 

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.