Ako guštate u slatkim palačinkama sa sladoledom, Mama's palačinke i pite imaju ponudu za Vas! Izaberite i prilog po izboru uz 2 kave sa mlijekom za dvoje i za samo 35 kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda za prste polizati uključuje: 2x palačinke slatke sa sladoledom + 1 prilog po želji: Nutella ili orasi ili marmelada ili čokolada + 2x kava sa mlijekom. Nije potrebna rezervacija! Stoga, s dragom osobom u Mama's palačinke i pite!

Kako je nastao Mama's?

Kao i sve u materijalnom svijetu, prvo je bila ideja... ideja da stvorimo mjesto gdje bi ponudili hranu kakvu radimo kod kuće, da ta hrana bude ukusna, zdrava i obilna, te da mjesto gdje je poslužujemo bude ugodno, opuštajuće, kao u vlastitom domu.
To je bila ideja!
Zato smo kod kuće pekli, kuhali, isprobavali, zapisivali... tako su nastale Mama's Chicken, bijeli umak, desertne palačinke...

U isto vrijeme smo uređivali prostor. Velika kuhinja u kojoj ima mjesta za pripremu svega što nam padne na pamet. Prostor za goste u zelenoj opuštajućoj nijansi, crvene kožne sjedalice, šank od prirodnog kamena... bakin radio, knjige, stari pršut... glazba iz 60-tih, 70-tih...
Eto... I ideja postade stvarnost 😄

Ponuda uključuje za dvoje:

2x palačinke slatke sa sladoledom + 1 prilog po želji: 
Nutella ili orasi ili marmelada ili čokolada + 2x kava sa mlijekom!

Radno vrijeme: pon-sub 09-24, nedjelja 17-22. Vrijedi isključivo za konzumaciju u restoranu! Mjesto korištenja: Milivoja Matošeca 11, Zagreb.