[KORČULA] Uživajte u čarobnom hotelu Korkyra 4* uz 4 dana/3 noćenja s polupansionom! Lipanj s mirisom mediterana, pogledom na more ili vrt, neograničenim wellnesom za dvoje, od 2999kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Možete izabrati između 3,5 ili 7 polupansiona za dvoje! Kupon za paket aranžman vrijedi od 01.06. do 30.06.2018.! Svi kupci kupona mogu neograničeno koristiti Wellness centari internet te je uključeno piće dobrodošlice i prijevoz brodom do hotelske plaže!

Hotel Korkyra 4* nalazi se u samome centru Vele Luke, u mirnom predjelu nedaleko od gradske luke. Već je mnogo godina najznačajniji hotel u gradu, a povezuje stil života i individualnu brigu o gostu.


Unutrašnjost hotela potpuno je preuređena, a također je u cijelosti obnovljena i njegova upečatljiva fasada. U hotelu se nalazi 58 dizajnerskih soba, wellness centar, restoran za 120 ljudi u zatvorenom dijelu i 140 mjesta na terasi, bar i bazen u unutrašnjem dvorištu.

Wellness centar hotela Korkyra nudi sve za regeneraciju tijela i vraća mu polet. Pronađite ponovo unutarnju ravnotežu, kako biste se mogli usredotočiti na svoje osobne ciljeve. Za samo nekoliko dana ili tjedana obnovite svoju energiju.

Hotelski bazen, pravi dragulj u zelenoj oazi atrija, poziva Vas na opušteni boravak i uživanje, naravno uz pokoji zalogajčić i osvježavajući napitak. Ljeti je također i kulisa za razna događanja i priredbe. Ležaljke i ručnici uz hotelski bazen su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

KORČULA -  Blaga klima, čisto more, bogata povijesna i kulturna baština te gostoljubivi domaćini čine otok Korčulu jednom od omiljenih destinacija u Dalmaciji. Bilo da se odlučite doći na Korčulu zbog gastronomije, rekreacije, ribolova, ronjenja, kulturnih znamenitosti ili prirode, nećete pogriješiti. Oko Vela luke – mjesta koje je na suprotnoj strani otoka od grada Korčule -  bezbroj je uvala i svaka je lijepa na svoj način. Na južnoj strani otoka, je možda I najljepša plaža Korčule, Pupnatska luka – nevjerojatno djelo prirode – koja privlači kupače sa svih krajeva otoka!