Subota za pamćenje u Vodicama! Počastite se večerom u Imperial Park Hotelu***, a zatim zapjevajte hitove Nene Belana i Fiumensa! Večera i nezaboravni koncert 02.06.18. za samo 210 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte uz pregršt vječnih hitova kao što su “Pričaj mi o ljubavi”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama” i mnogim drugima te ukusnoj večeri Imperial Park Hotela*** ! Cijena uključuje večeru (od 19:00h, po modelu ''švedskog stola'') i ulaznicu za nastup (od 21 h) te vrijedi isključivo za 02.06.18.

Nakon niza uspješnih, rasprodanih koncerata koje su Belan i Fiumensi kao jedan od najtraženijih i najizvođenijih bandova na domaćoj pop sceni priredili, sada Vas očekuju u Imperial Park Hotelu***. Uživat ćete uz pregršt nezaboravnih i vječnih pjesama kao što su  “Pričaj mi o ljubavi”, “Ostani uz mene”, “Vino noći”, “Rijeka snova”, “Stojim na kantunu”, “Dotakni me usnama”, “Sunny day” te mnogih drugih...

Imperial Park Hotel*** smješten je na obali turističkog grada Vodica, uz vlastitu šljunčanu plažu. Okružuje ga lijepi park pažljivo njegovanog mediteranskog bilja. Kategoriziran je s tri zvjezdice.

Hotel raspolaže kapacitetom od 185 novo obnovljenih soba. Sve sobe imaju pripadajući balkon, satelitsku televiziju, WiFi, mini bar...

Grad Vodice je tradicionalni dalmatinski gradić koji uspješno spaja povijesnu baštinu, sport i zabavne sadržaje. U zaleđu Vodica pet je arheoloških lokaliteta, a isprepleteno je sa preko 350 km cestovnih i brdskih biciklističkih staza. Među najpoznatijim zabavnim događajima je ljetni CMC festival.