Dosta Vam je stalnog lakiranja noktiju? Studio Ljepote Jadrart u Zagrebu nudi kompletni makeover - trajni lak na rukama i nogama za samo 115 kn! Pripremite se za ljeto i osigurajte dugotrajnu boju!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajni lak spada u vrstu mekih gelova. Savršene su za profinjenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima čak do mjesec dana. Može se koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel. Na prvi tretman potrebno je doći do 20.07.2018.!

Trajni lak, osim što daje boju noktima, djeluju kao učvršćivač prirodnih noktiju. Vrlo se lako uklanja otopinom u roku od nekoliko minuta bez rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela.

Često čujemo od klijentica "htjela bi skinuti gel sa noktiju na neko vrijeme da mi nokti malo "dišu" ...

Ovo pitanje izaziva puno rasprava, stoga nudimo relevantno znanje:

Nokti su mrtve ćelije koje se sastoje od proteina i keratina. Ako bi pločica nokta disala, gel,akril, lak na njima ne bih mogao ostati zbog prevelike vlažnosti.

Kako rožnate izrasline mogu disati? U ovom slučaju pojam "disati" nije ispravan. Hranjenje nokta se odvija putem krvnih žilica u zoni ispod zanoktice (matriks), zato kada koristimo ulje za zanoktice mi na takav način dajemo hranjive tvari i noktima. Ako osoba još i konzumira odgovarajuće vitamine, onda nokti dobivaju dovoljno hranjivih tvari da budu zdravi.

Nikakvu štetu nećete napraviti ako ćete otići na geliranje noktiju ili pokrivanje trajnim lakom. Baš obrnuto, nokti su zaštićeni time od loših utjecaja...