Uz Lineaverde na živopisno putovanje ljepotama uz aranžman Lombardija, Pijemont, Ligurija i Francuska na 4 dana/3 noćenja s doručkom u hotelu Italia 4* u Novari...od 1979kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 01:45 h sa autobusnog kolodvora u Zagrebu; u 02:30 h sa autobusnog kolodvora u Karlovcu; u 04:00 h sa Jelačićevog trga u Rijeci, te polazak sa stajališta Vrata Jadrana u 04:15 h. Kupon se koristi isključivo u terminu od 22.06. do 25.06.18.

PROGRAM:

1.dan: ZAGREB – RIJEKA – MILANO – NOVARA  

Polazak iz Zagreba u 1,45, iz Karlovca u 2,30 i iz Rijeke u 4 sati s Jelačićevog trga ili 4.15 s Vrata Jadrana Vožnja turističkim autobusom kroz Sloveniju i Italiju sa nekoliko kratkih pauzi. 


Po dolasku u Milano slijedi šetnja centrom gdje ćete vidjeti katedralu UM, palaču Sforza, galeriju Vittorio Emanuele, operu Scala, te ostale znamenitosti. U slobodno vrijeme možete posjetiti neke od brojnih muzeja, izložbi ili jednostavno uživati u atmosferi glavnog grada Lombardije i jednoj od svjetskih prijestolnica mode. Predvečer odlazimo u Novaru. Noćenje 


2.dan: NOVARA – TORINO – NOVARA 

Nakon doručka krećemo prema Torinu, glavnom gradu regije Pijemont i jednom od najvećih industrijskih središta Italije. 


Po dolasku vožnjom i šetnjom Torina vidjet ćete znamenitosti grada poput katedrale sv. Ivana Krstitelja gdje se čuva poznato Torinsko platno, bazilike Superga, bivše sinagoge Mole Antonelliana, kraljevske palače obitelji Savoy, trga Castello, Juventusov stadion, a u slobodno vrijeme možete posjetiti muzej Risorgimenta, muzej Egizio, nacionalne muzeje automobilizma i kinematografije, te mnoge druge znamenitosti ili jednostavno uživati u šetnji prijestolnicom Alpi kako se Torino često naziva. Predvečer povratak u Novaru. Noćenje  

3.dan: NOVARA – MONT BLANC – CHAMONIX – NOVARA 

Nakon doručka krećemo prema tunelu Mont Blanc sa 11611 m jednim od najdužih u Europi koji spaja Italiju sa Francuskom. U daljini možete vidjeti veličanstveni Mont Blanc, najvišu planinu Europe (4810 m.n.m.). 


Po izlasku iz tunela dolazimo u Chamonix, mondeno francusko skijalište gdje ćemo prošetati mjestom nakon čega preporučamo vožnju tramvajem do podnožja planine Mont Blanc, posjet muzeju alpinizma ili ugodnu šetnju i uživanje u alpskom krajoliku. Predvečer povratak u Novaru.Noćenje 

4.dan: NOVARA – GENOVA – RIJEKA – ZAGREB 

Nakon doručka odlazimo u Genovu, glavni grad regije Ligurija. 


Po dolasku vožnjom i šetnjom ćete vidjeti znamenitosti Genove poput katedrale sv. Lovre, bazilike st. Maria di Castello, Duždevu palaču, palače Reale, Rosso, Bianco, svjetionik, a u slobodno vrijeme možete posjetiti neke od muzeja (muzej mora, pomorstva, Dialogo nel Buio), akvarij ili uživati u šetnji Genovom. Poslijepodne povratak u Rijeku gdje stižemo oko ponoći, u Karlovac oko 1,30 i u Zagreb oko 2,15 ujutro.