[MATULJI] Za estetsko savršeni osmjeh obratite se visoko obrazovanom osoblju sa dugogodišnjim iskustvom! Jedna bijela plomba u dentalnoj klinici Dentivo - samo 98kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bijele plombe vračaju zubu prirodan i estetski savršen izgled. Osim savršenog izgleda imaju i snažnu zdravstvenu funkciju, one smanjuju mogućnost ponovnog nastanka karijesa i vračaju prirodnu čvrstoću Vašim zubima. Kupon se može iskoristiti do 15.07.2018.

Bijele plombe su po sastavu kompozitne smole, odnosno spoj čestica kvarca i različitih minerala u smolastoj bazi koje u sebi nemaju metale, živu i ostale materijale koji mogu biti štetni i opasni po vaše zdravlje. Zbog bijele boje vraćaju zubu prirodan i estetski savršen izgled, a najnovije generacije bijelih plombi otklonile su prijašnju mogućnost ispadanja te su sada dokazano trajnije i čvršće. Osim estetske funkcije, imaju i snažnu zdravstvenu funkciju kao što je drastično smanjivanje mogućnosti za nastanak karijesa i vraćanje prirodne čvrstine vašim zubima zbog mogućnosti fizičkog i kemijskog vezivanja za zube. Iz tih razloga, osobito se preporučuju u slučajevima bolesti ili ozlijede zuba, kao što su zalomljen ili slomljen zub, istrošen zub, pokvaren zub ili zatvaranje prostora između zuba. 

O DENTIVO d.o.o.

Direktnom suradnjom stomatologa i dentalnog tehničara pacijent dobiva uslugu kompletnog stomatološkog programa, što osigurava osjećaj sigurnosti i povjerenja.

Stomatološka ordinacija i dentalni laboratorij opremljeni su najmodernijom tehnologijom, prateći svjetske trendove u estetskoj medicini po najvišim standardima stomatološke dijagnostike i terapije. Koristimo najkvalitetnije materijale poznatih svjetskih brendova prateći najnovija zbivanja i napretke u stomatologiji i dentalnoj tehnici. Našim pacijentima nudimo širok spektar stomatoloških usluga (dijagnostika, implatologija, fiksne i mobilne proteze, keramički mostovi i krunice, cirkon, estetske ljuskice, oralna kirurgija, paradontologija, pedodoncija, dentalna estetika, estetika lica) koje izvodi visoko educirano osoblje i time garantiramo oralno zdravlje i estetiku.

Mi ćemo učiniti najbolje za vaše zdravlje i ljepotu vašeg osmijeha!

Više o dentalnoj klinici na www.dentivo.hr !