Ususret ljetu uhvatite morsko sunce Novog Vinodolskog i odmorite u studio apartmanu Vito! 3 dana i 2 noćenja za dvoje već od 549 kn! Kupon vrijedi do 30.06.18.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu ponude uključeno je besplatan parking, WI-FI, te je boravišna pristojba uključena u cijenu, kao i korištenje posteljine i ručnika!

Studio apartman smješten s pročelja kuće u prizemlju, veličine je 19 m2, ovaj šarmantni studio apartmani je ugodan boravak za max. 2 osobe., bračni krevet dimenzije 160/200, mogućnost dodavanja madraca za dijete 60/120. 

U apartmanu se nalazi kuhinja sa svim potrebnim posuđem za pripremu i posluživanje obroka uključujući mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, toster i prostor sa namještajem za objedovanje.


Apartman je opremljen s svježom posteljinom, ručnicima, kuhinjske krpe.

Tihi, kvalitetan klima uređaj, brzi Wi-Fi Internet, TV ravnog ekrana, sef, daju dodatni komfor prilikom boravka u ovom studio apartmanu.

Studio ima svoj zasebni toaletni prostor sa tuš kabinom i WC-om, sušilom za kosu, zaseban ulaz, besplatan parking, udaljen od centra grada samo 100 m, trgovina, kafić 10 m, blizina svih sadržaja, šetnica, more 150 m.


Dodatna pogodnost: besplatan parking i besplatan WI-FI. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Novi Vinodolski

U središnjem dijelu sjevernog Hrvatskog primorja, iz stare frankopanske utvrde zvane Novigrad, razvio se i proširio uz morsku obalu turistički grad Novi Vinodolski, središte današnje Rivijere Novi Vinodolski.

Dušu grada Novog Vinodolskog predstavlja bogato kulturno nasljeđe: zidine rimske utvrde "Lopsica", ostaci samostana fratara Pavlina, frankopanski kaštel s kulom, Stolna crkva, Crkvica sv. Trojstva i sv. Marina na istoimenom otočiću, kuća braće Mažuranić, Čitaonica i knjižnica iz 1845., Narodni muzej, Gradska galerija "Turnac", staklena kapelica, jezgra starog dijela grada, kao i sačuvani autentični folklor ovog kraja.

Rivijera Novi Vinodolski proteže se na otprilike 25 kilometara obale: uz Novi Vinodolski treba posebno spomenuti priobalna mjesta Povile, Klenovica, Smokvica i Sibinj.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail vito.apartmani@gmail.com ili na mobitel 091 5093 163, uz KOD kupona po primitku kupona.