Apartmani Croatia otkrivaju ljepote turističkog bisera rivijere Sv. Filip i Jakov na 8 dana/7 noćenja ili 5 dana/4 noćenja u apartmanu C4 ili E6 za 4 ili 6 osoba već od 1489 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoju opciju: 5 dana uz 4 noćenja ili 8 dana uz 7 noćenja za 4 osobe u apartmanu C4 uz besplatan parking i internet; ili 5 dana uz 4 noćenja u apartmanu E6 za 6 osoba uz besplatan parking i internet!


Apartman tipa C4

Apartmani C4 namijenjeni su za smještaj do 4 osobe. Sastoje se od dvije prostorije: jedne dvokrevetne spavaće sobe i dnevnog boravka s kuhinjom i stolom za ručavanje te kaučem na razvlačenje za 2 osobe. 


Apartman ima predprostor, kupaonicu i balkon. Ukupna površina apartmana je cca 39 m2. C4 su također građeni u apartmanskim nizovima, a od mora su udaljeni 30 do 100 metara. Smješteni su u prizemlju, na prvom ili na drugom katu.


Apartman tipa E6

Apartmani E6 namijenjeni su za smještaj do 6 osoba. Apartmani su dvoetažni i sastoje se od tri prostorije. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s kuhinjom, stolom za ručavanje i s kaučem na razvlačenje za dvije osobe te balkonom, na prvom katu nalaze se dvije dvokrevetne sobe, kupaonica, WC i krovna terasa. Ukupna površina je cca 70 m2. Niz u kojem su smješteni E6 apartmani udaljen je od mora cca 100 metara.


Kupon za ponudu 1 vrijedi isključivo za termin od 09.06.18. do 16.06.18. 

Kupon za ponudu 2 vrijedi isključivo za termin od 30.06.18. do 04.07.18.

            Kupon za ponudu 3 vrijedi isključivo za termin od 14.07.18. do 18.07.18.


Sv. Filip i Jakov 

Sv. Filip i Jakov - biser rivijere, atraktivno mjesto tradicionalno gostoljubivih domaćina, smješten je tri kilometra sjeverozapadno od Biograda na regionalnoj cesti E 65. Naselje se do 16. st. nazivalo Pristan, a razvilo se kao luka benediktinskom samostanu u Rogovu, uz čije ruševine stoji crkvica Sv. Roka koja čuva gotičko drveno raspelo neprocijenjive vrijednosti iz 14. st. Sv. Filip i Jakov je turističko mjesto sa prekrasnim plažama i mnogim turističkim sadržajima - kvalitetni smještajnim objektima, ugostiteljski sportsko - rekreativni i zabavnim sadržajima te bogatom kulturnom baštinom. 


Lokacija Sv. Filipa i Jakova 

Na širem prostoru Sv. Filip i Jakov i Rivijera su okruženi s četiri nacionalna parka (Plitvice, Paklenica, Krka i Kornati) i dva parka prirode (Telašćica i Vransko jezero). Osim toga, blizina starih hrvatskih gradova (Nin, Zadar i Šibenik) pruža mogućnost svim gostima apartmanskog naselja da u poludnevnim i jednodnevnim izletima provedu nezaboravne trenutke svog odmora.