Ljetni dan na otoku zadarskog arhipelaga! Otok Rivanj na 8 dana i 7 noćenja u kući za odmor Native House uz besplatan WI-FI, parking, gumenjak na korištenje, sve za 6 do 8 osoba i samo 4549 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu uz posteljinu i ručnike! Kuponi se mogu spajati i vrijede za 6-8 osoba, pa možete produžiti svoj boravak do 24.06.18.!

Na otoku Rivnju, par minuta udaljen katamaranom od centra grada Zadra, nalazi se kuća za odmor. 

SADRŽAJI:

Kuća sa 3 sobe, u svakoj sobi dva ležaja (sveukupno 6 ležaja), dnevni boravak (ležaj za dvoje), kuhinja, dvije terase, 300m2 okućnice u starom masleniku i privatna plaža na samo 2 metra od kuće. 

Idealna za pobjeći od gradske gužve i vreve. 

Pogodno za velike obitelji, dozvoljeni kućni ljubimci, dozvoljeno je pušenje, a ispred kuće se nalazi novi komin za pripremu velikih obiteljskih večera.

Uz kuću je i privezan gumenjak koji je ostavljen na korištenje za obilazak obližnjih otoka.

Rivanj je otok u zadarskom arhipelagu. Površina mu je 4,4 km2 (dug 3,4 km, širok do 1,4 km). Najviši vrh je Lukočina (112 m).

Ovaj mali otok pomoraca u zadarskom otočju s istoimenim naseljem u unutrašnjosti otoka, obrastao je makijom. 

Ispod naselja, na jugozapadnoj obali, nalazi se mala luka sa novim naseljem koji se proteže uz more. Nalazi se između susjednih otoka Ugljana i Sestrunja s kojim stoljećima dijeli i župnu crkvu. 

Sjeverozapadno od Rivnja nalaze se i otočići Tri sestrice sa svjetionikom, a sjeveroistočno je i otočić Jidula. 

Na sjeveroistočnoj strani otoka su uvale Dubrinka i Lokvina s lijepim plažama. Omiljeno odredište sportskih ribolovaca, jer je okolni akvatorij bogat ribom. Najbliži grad je Zadar s kojim je povezan svakodnevnim trajektnim i brodskim linijama.