U ljeto uz lipanj na čudesnom otoku Rabu! Smaragdne boje sretnog otoka na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu International za dvoje uz korištenje finske saune, fitness sobe već od 1179 kuna!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte ljepote Raba, uživajte u prekrasnom suncu i divnom moru, te se smjestite u hotelu International*** na 2, 3 ili 5 noćenja! Kupon se može iskoristiti isključivo do 30.06.18.

Hotel International*** nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. U ugodnom ambijentu hotela, uz ljubazne hotelske djelatnike, svaki će gost uživati u odmoru. Okruženi plavetnilom mora i zelenilom palmi ovdje ćete pronaći svoj odmor iz snova.

Priuštite si odmor od zamorne svakodnevice, riješite se nepotrebnoga stresa i zakoračite u opuštajući svijet wellnesa. Obnovite energiju uz opuštanje u bazenu i whirpoolu, vratite se u formu u fitness centru  te uživajte u solariju. Nakon minuta provedenih u toploj sauni, osvježite se zdravim i prirodnim koktelom za detoksikaciju organizma u obližnjem Pool baru.

Otok Rab jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.Bogatoj kulturnoj baštini doprinose ne samo drevni spomenici, nego i moderni festivali kojima se želi dočarati povijesno naslijeđe Raba. Ovdje ćete čuti priče iz života starih Rabljana, legende o njihovim mornarima te saznati mnoštvo raznih zanimljivosti. Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba.Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.