Deluxe odmor u Zadru uz najljepši zalazak sunca! Odmorite se na 3 dana/2 noćenja u deluxe apartmanu uz pogled na more za 2 odrasle osobe ili za 2 odrasle osobe i 2 djece već od 999 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 06.06.18. do 06.07.18.! Posjetite Zadar u srcu Jadrana i ostvarite odmor iz snova u dvoje ili uz obitelj...

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnosti.

Svaki apartman ima king size krevet i ormar s tri vrata. U lounge zoni ima krevet na izvlačenje od 160 cm gdje može spavati 2 djece. WI-FI, osigurani zatvoreni parking, klima, grijanje, potpuno opremljena kuhinja, mašina za pranje rublja, roštilj, zona za jedenje na otvorenom 50 m od mora i teniskog igrališta.

Zadar

Smješten u samom srcu Jadrana, Zadar čini urbano središte Sjeverne Dalmacije te je spoj ljepote prošlosti i svih pogodnosti koje traži suvremeni putnik nudi brojne turističke atraktivnost. Posebnost grada neodoljiva je za poštovatelje i ljubitelje povijesnih spomenika i kulturne baštine, umjetnike, turiste i njegove građane. 

Zadar je i grad u kojem je velik prostor ostavljen pješacima; šetnja uglačanim kamenim ulicama grada postat će šetnja kroz povijest, ali i doživljaj suvremenog života. Kao grad spomenik okružen povijesnim zidinama, Zadar je prava riznica arheološkog i spomeničkog blaga antičkog, srednjovjekovnog i renesansnog razdoblja, kao i brojnih suvremenih arhitektonskih ostvarenja poput prvih Morskih orgulja na svijetu.