Proljetni dani u osebujnom Poreču na 3 dana/2 noćenja u standardnom jednosobnom Lanterna apartmanu s balkonom uz besplatan parking, sve za 3 ili 4 osobe i već od 532 kune!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani u Poreču u apartmanskom naselju na obližnjem zelenom poluotoku Lanterna najviše odgovaraju mladima i obiteljima koje biraju aktivan odmor na moru! Kupon vrijedi isključivo za termin do 17.06.18.

Smješteni su u okruženje mediteranskih parkova uz šljunkovite plaže. One koji, uz disco club, četiri bara i tri restorana apartmanskog naselja i dalje budu u potrazi za danonoćnom zabavom, čeka kratka vožnja busom do Poreča.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!


Prostrani apartmani Lanterna smješteni su na istoimenom poluotoku nedaleko od atraktivne plaže. Pružaju odličan omjer cijene i kvalitete. Apartmani su okruženi bujnim zelenilom crnike i imaju balkon za opuštanja na otvorenom.


Iskoristite brojne mogućnosti za aktivan i zabavan odmor na poluotoku Lanterna. Trčite ili hodajte slikovitim šetnicama uz more. Igrajte tenis i odbojku na pijesku u sportskom centru Delfin. Posjetite sportski centar Valeta u obližnjem resortu Valamar Tamaris i isprobajte jedan od atraktivnih sportova u ponudi – veslanje na dasci, parasail, ronjenje, jedrenje ili wakeboarding.