Obiteljski odmor u bogatstvu čudesnog otoka Korčule na 4 dana uz 3 noćenja s doručkom, u Port 9 Apartmanu 4* za 2 odrasle osobe i 2 djece do 14 godina uz korištenje vanjskih bazena... već od 2299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan obiteljski odmor i ljetovanje na otoku koji oduzima dah! Napunite baterije u pozitivnoj atmosferi i uživajte u neograničenom korištenju vanjskih bazena uz ležaljke i suncobrane... Kupon vrijedi do 05.07.18. i od 25.08.18. do 29.09.18.

Moderan dodir s prirodom

Kad ste na odmoru, želite da sve bude lijepo?

Pogledajte ponudu moderno obnovljenih Port 9 apartmana na otoku Korčuli i odaberite interijer po svom ukusu. U mirnoj uvali Zaljeva školjki uživajte u mirisima Mediterana okruženi maslinicima i zelenilom s pogledom na Jadransko more. Ljenčarite na plaži, okušajte se u nekom od sportova ili jednostavno prepustite ležernoj zabavi. Uživajte u čaši korčulanskog vina, isprobajte morske delicije uz kapljicu božanskog maslinovog ulja i stvorite trajne uspomene na otok koji inspirira.


Zašto odabrati Port 9 apartmane?

Novo dizajnirana udobnost, mirno ozračje Zaljeva školjki, pješčane, šljunčane i betonske plaže, sportski sadržaji za djecu i odrasle: sportovi na vodi, tenis, biciklizam, animacija
miniklub u Port 9 Resort-a, mogućnost all inclusive light ponude u sklopu Port 9 Resort-a.


Apartmani

Uživajte u suvremeno uređenim Port 9 apartmana i u korčulanskoj prirodi okrunjenoj s 4 zvjezdice. Želite li mir u dvoje, zabavu za četveročlanu obitelj ili vodite još 5 prijatelja – Port 9 ispunjava sve vaše želje.


Sadržaj

Smještaj u apartmanu TIP A (2 + 2): 1 spavaća soba s 2 kreveta.
92 apartmana - po 4 u 23 zgrade; suvremeni dizajn, klimatizirani i namješteni; dnevna soba s opremljenom mini kuhinjom i sofom na razvlačenje s 2 ležaja;SAT TV, telefon, WiFi; kupaonica s tušem, sušilo za kosu; terasa ili balkon.



Plaže i bazeni

Port 9 Apartmani okruženi su slikovitim plažama za svačiji ukus. Ako želite uživati u osami okruženi mirisima mediteranskog raslinja, odaberite jednu od plaža u mirnim uvalama s betonskim platoom. Volite li veće društvo, zabavu i sport, na raspolaganju su vam šljunčane i pješčane plaže s ponudom vodenih sportova. Istražite slikovitu otočku obalu u kanuu. Udobno se smjestite uz vanjski bazen i osigurajte sebi preplanuli otočki ten. Ako ste pak strastveni plivači ili ljubitelji vaterpola, možete si dati oduška u zatvorenom olimpijskom bazenu nedaleko od apartmana Port 9.

Sadržaji: šljunčane, pješčane i betonske plaže, vodeni sportovi – kanu, vanjski bazen, zatvoreni olimpijski bazen (1 km udaljenosti).