Pozdravite ljeto u osunčanoj Malinskoj na otoku Krku! Predahnite na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu Malin uz korištenje mini wellnesa, relax zone, jacuzzi, saune... već od 1789kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudu je uključeno i 20% popusta na masaže, rezervacija i plaćanje na licu mjesta. Jedno dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo od 02.06.18. do 19.06.18. i od 29.06.18. do 02.07.18.

Bogati buffet doručak i 1x buffet večera u pansionskom restoranu i 1x tematska večera u 4 slijeda uz svijeće u a la carte restoranu Mulino na plaži hotela Malin, korištenje mini wellnessa: relax zona, jacuzzi, sauna (jednokratno korištenje, max 2h, ovisno o raspoloživosti) + piće dobrodošlice + besplatno korištenje ležaljki i suncobrana na plaži hotela Malin + besplatan parking + besplatan WIFI + boravišna pristojba, sve za 2 osobe.

Svi smještajni kapaciteti hotel „Malin“ Malinska, ville, apartmani i autokamp „Tiha“ u Šilu nalaze se na super atraktivnim lokacijama otoka Krka, na sjeverozapadnom dijelu hrvatske obale. Od najjednostavnijeg i najjfetinijeg smještaja u kamp kućicama, mobil homovima do atraktivnih vila, apartmana i luksuznih hotelskih suiteva i soba hotela Malin; opremljenim dodatnim sadržajima (mini wellness, jacuzzi, sauna, masaže, restorani, privezište za brodice, beach bar, sunčališta...).

Hotel Malin nudi kvalitetan smještaj, dobru i zdravu hranu, birana vina, pjesmu i zabavu, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir, sol i svu modrinu čistog mora adrijanskoga... 

Nudi otočna, suhozidom omeđena prostranstva, mjesta na kojima zrak ima okus kadulje, smilja i svih vrsta pomiješanih otočnih trava. 

Smještaj - Hotel Malin

Uređenju samog smještaja posvetili smo ipak najveću pažnju. Udobnost garantiramo u svakoj vrsti smještaja.
Stepenice od „Standard room-a“ do „Mulino suit-a“ tek su put od komfora prema luksuzu, a prema želji i potrebi pojedinca. 
Recepcija hotela otvorena je 24 sata, a stručno osoblje uvijek na usluzi gostu. 
Hotel može primiti i udobno smjestiti 320 osoba u samoj zgradi hotela, te 100 osoba u obližnjoj depadanci "Draga".

Opis sobe: 
Dvokrevetna soba s balkonom (24-27m2). Soba je klimatizirana i opremljena SAT TV, TEL, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja, koji je prikladan za treću odraslu osobu ili dijete do 12 godina (dimenzije: 90 x 200 cm). Većina soba nalazi se na morsku stranu.

Restoran Mulino

Ambijentalno tradicionalni restoran Mulino, savršen je spoj luksuza, tradicije i kvalitete.
Mulino je restoran gdje možete uživati u mediteranskim i tradicionalnim jelima. Osim lokacije uz samo more i pogled na cijeli Kvarner, ono s čime se posebno ponosimo je ponuda domaćih jela i otočkih delicija. Kreativni izleti ambicioznih kuhara, priprema izvornih jela od ribe i morskih plodova, kvalitetno krčko maslinovo ulje, domaća tjestenina – šurlice, jela ispod peke, krčka janjetina, ovčji sir i pršut, kratka su slika bogate ponude.  
Svakako nas posjetite kako bi doživjeli tradicionalni gastronomski užitak, na moderan način. Odmah po dolasku, nazdravite čašom „zlatne“ Vrbničke žlahtine – vinom „kuće“ Mulino.
U slast i zdravlje! 

Mini wellness

Diskretan, gotovo intiman prostor wellnes-a u hotelu Malin, sa saunom, solarijem, i masažnim bazenom, mjesto je gdje možete postići harmoniju duha i tijela, opustiti se, oslobađati stresa i obnoviti energiju. 
Stručno osoblje kozmetičkog salona s posebnom je pažnjom pripremilo ponudu za njegu lica i tijela. 
Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to!