Ljeto u plavetnilu Malinske! Dočekajte ljetne dane na otoku Krku uz obalu šumovitog zaljeva u apartmanskom naselju Lavande na 4 dana/3 noćenja za do 4 osobe i već od 1299 kn!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupanje, sport, rekreacija, mir, tišina... Mediteranski užitak za svačije potrebe! Kupon vrijedi za 2-4 osobe i isključivo za odabrani termin do do 15.07.2018.

Vrhunac turističke ponude stoljetne Malinske čini apartmansko naselje Lavande, kompleks koji u prekrasnom mediteranskom parku pruža obilje pogodnosti za odmor i razonodu.

Apartmansko naselje Lavande je komforni turistički kompleks, koji je ujedno i zaštitni znak sveukupne turističke ponude Malinske.


Apartmansko naselje LAVANDE su se smjestile u tipičnom mediteranskom okruženju, u tišini, a nadomak svih potrebnih sadržaja. Može se reći da cijela Malinska zajedno sa apartmanskim naseljem Lavande ima jednu neprekinutu plažu koja je djelom kamenita, šljunčana i pješćana s uvalicama za kupanje djece. Osim kupanja na prekrasnoj plaži, apartmansko naselje Lavande nudi zadovoljstvo i svima onima koji voli sport i rekreaciju trčanjem, bicikliranjem i brzim hodanjem, jer uz samo more prema njivicama ima 4km duga uređena staza upravo za tu namjenu, a uz cestu za Krk ima 15km duga uređena traka za bicikle, dakle sportaši mogu obavljati fizičke pripreme, a svi ostali održavati svoju kondiciju u super uvjetima. Apartmansko naselje Lavande dopušta i dovođenje kučnih ljubimaca, tako da i oni zajedno s Vama mogu uživati šetajući ovim stazama uz samo more. 


Malinska je slikovito primorsko turističko mjesto smješteno uz obalu šumovitog zaljeva na otoku Krku. Brojne plaže, velik broj sunčanih dana i mediteranska klima učinili su Malinsku idealnim mjestom za zdravstveni turizam te privlače brojne posjetitelje već više od jednog stoljeća. Prirodne ljepote, ugodna i blaga klima predstavljaju značajno obilježje Malinske. Upravo su te prirodne značajke utjecale na početke razvoja turizma.Zahvaljujući bujnoj vegetaciji i mikroklimi, Malinska je poznata po lječilišnom i kupališnom potencijalu.
aš odmor u Malinskoj će obogatiti ukusno opremljeni smještaji apartmana Lavande u kojima će te naći sve potrebno za bezbrižan odmor od opremljene kuhinje, TV, do prekrasnog balkona s još ljepšim pogledom na mjesto i more. 


Apartmani Lavande-Malinska su za 2-4 osobe a uključuju spavaću sobu, dnevni boravak sa 2 ležaja, namještenu kuhinju s inventarom, kupaonicu i balkon ili terasu. Smješteni su u prizemlju i na prvom katu.