More smaragdne boje i bajkovite plaže Raba čekaju na Vas ovo ljeto! Provedite 3 dana/2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu International uz korištenje fitness sobe, finske saune...već od 1999kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete 0 - 6 godina boravi besplatno! Kupon se može iskoristiti isključivo od 01.07.18. do 01.09.18.

Hotel International 

Hotel International nalazi se u srcu staroga grada na samoj rivi. Okružen je antičkim kamenim ulicama koje pozivaju na šetnju i razgledavanje kulturnih znamenitosti. U ugodnom ambijentu hotela, uz ljubazne hotelske djelatnike, svaki će gost uživati u odmoru. Okruženi plavetnilom mora i zelenilom palmi ovdje ćete pronaći svoj odmor iz snova.
Nakon dana provedenog na plaži ili izletu, odmor potražite u hladovini ugodno klimatiziranih soba, opremljenih udobnim velikim ležajevima, satelitskom televizijom, mini barom i telefonom. Iznimnu pozornost posvetili smo uređenju soba. Zahvaljujući tome gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na vitke jarbole usidrenih jedrilica, u zalascima sunca, u ljepoti crvenih krovića i stoljetnih zidova stare gradske jezgre.


Kategorizacija: ***
Broj soba: 138
Recepcija; hotelski restoran; aperitiv bar; Lounge bar Escape;Restoran & Lounge bar Dock 69; Pool bar; sauna; fitness; najam bicikla.

Odmor za dvoje
U ritmu ugodne glazbe, uz osvježavajući koktel u ruci, dočekajte jutro u dobrom društvu! Otkrijte zašto je upravo hotel International savršen izbor za goste željne odličnih provoda. Smješten u samom središtu grada Raba, hotel International pruža bezbroj mogućnosti za zabavu, a široka lepeza događanja gostima nudi mnoštvo jedinstvenih doživljaja i nezaboravnih trenutaka.
U lounge baru Escape koji se nalazi u sklopu hotela International doživite pravu groznicu ljetne večeri. Zaplešite uz popularne vruće ritmove ili se opustite uz jazz, chillout i soul glazbu.


Aktivan odmor
Upustite se u otkrivanje tajni otoka Raba! Ljubitelje aktivnog ili rekreativnog odmora – bilo u dvoje, bilo u društvu prijatelja ili s obitelji – ovdje čeka velik izbor izleta i prilika za pustolovinu.
Unajmite bicikl ili skuter i krenite u potragu za skrivenim rapskim uvalama. Pješačke i biciklističke staze razasute po otoku vodit će vas na atraktivna mjesta gdje ćete uživati u prirodnim ljepotama jednog od najzelenijih otoka na Jadranu.
Na otoku Rabu uživajte u raznim sportovima na vodi. Avanturistima željnima adrenalina preporučujemo jedrenje na dasci jer su vremenski uvjeti za taj sport ovdje izuzetno povoljni. Zaronite ispod površine i otkrijte blago jadranskoga podmorja. Upoznajte raznolikost biljnog i životinjskog svijeta – besprijekorna čistoća rapskog akvatorija ostavit će vas bez daha.


Opuštanje
Opustite svoje tijelo i pronađite mir. Dopustite da vas uz čarobne mirise ružmarina, lavande, limuna razmazimo opuštajućim tretmanima i aromatskim masažama.
Priuštite si odmor od zamorne svakodnevice, riješite se nepotrebnoga stresa i zakoračite u opuštajući svijet wellnesa. Obnovite energiju jednim od re-energize tretmana ili se vratite u formu u fitness centru. Nakon minuta provedenih u toploj sauni, osvježite se zdravim i prirodnim koktelom za detoksikaciju organizma.
Doživite potpuni osjećaj zadovoljstva, zdravlja i ljepote u našem wellness centru.

Obiteljski odmor
More, sunce, lopatice i kantice, peraje, maske i školjkice samo su neki od detalja koji opisuju vaš odmor!
Hotel International, uz razne pogodnosti i pristupačne cijene, obiteljima jamči nezaboravan odmor u obiteljskim sobama te nudi mnoštvo aktivnosti za sve njezine članove.
Otok Rab omiljeno je kupališno odredište – sezona kupanja traje od svibnja do listopada, pješčane, šljunčane i kamenite plaže prilagođene su svakom uzrastu: obiteljima s djecom, vrsnim plivačima i roniocima, gostima srednje i starije dobi te osobama s tjelesnim poteškoćama.
Razgledavanje znamenitosti otoka, duge šetnje, biciklizam, plivanje, dječje aktivnosti na plažama otoka – kreirajte sami svoj odmor!


Rab
Tisuću prekrasnih otoka, more smaragdne boje, skrovite uvale, bajkovite plaže i zelenilo šumovitih krajolika – sve to čini jedinstvenu ljepotu hrvatskoga Jadrana. U zemlji bogate povijesti i izvrsne gastronomije pronaći ćete odmor za dušu i tijelo.

Ovo je priča o Rabu, rajskom otoku ljubavi i ljepote.