Obiteljski odmor u Dalmaciji! 3 dana/2 noćenja za dvoje u apartmanima Alfijo na samoj plaži u Kleku već od 499kn! Jedno dijete do 10 godina boravi BESPLATNO!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jug Dalmacije i malo obiteljsko mjesto Klek čeka na Vas! Prije kupnje kupona odaberite: 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja, sve za dvoje već od 499kn! Kupon vrijedi od 01.06. do 20.06.2018.

Apartman 1 (1 ležaj + 1 pomoćni ležaj)

Apartman je velik 60 kvadrata i nalazi se na 3. katu. Ima jednu sobu s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučom kao dodatni ležaj. Ima kupaonicu, kuhinju, klimu, TV i veliki balkon s pogledom na more.

Apartman 2 (2 ležaja +2 pomoćna ležaja)

Apartman je velik 60 kvadrata i nalazi se na 3. katu. Ima jednu sobu s bračnim krevetom, i u dnevnom boravku imaju dva kauča na razvlačenje kao mogućnost za dodatni krevet. Ima kuhinju, kupaonicu, klimu,TV i veliki balkon s pogledom na more.

Apartman 3 (2 ležaja + 2 pomoćni ležaj)

Apartman je velik 50 kvadrata i nalazi se na prvom katu. Ima jednu sobu sa dva single kreveta, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom, klima, TV, balkon s pogledom na more. U dnevnom boravku su dva kauča koja mogu poslužit kao dva ležaja.

Apartman 4 ( 2 ležaja + 1 pomoćni ležaj)

Apartman je velik 50 kvadrata i nalazi se na prvom katu kuće, u sredini. Ima jednu sobu sa dva kreveta, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje gdje ima mogućnost spavanja još 2 osobe, kupaonicu, kuhinju, klima, TV, balkon s pogledom na more.

Apartman 5 (2 ležaja + 2 pomoćna ležaja)

Apartman je velik 50 kvadrata i nalazi se na prvom katu. Ima sobu s jednim bračnim i jednim single krevetom, kuhinju, kupaonicu, klimu, TV i veliki balkon s pogledom na more. U apartmanu ima i kauč koji može poslužiti kao dodatni ležaj.

Kuća

Kuća ima prizemlje i 3 kata.U prizemlju je jedan apartman i garaža.Prvi kat je podijeljen na tri apartmana.Na drugom katu živi obitelj Popović,tu se nalazi i veliki kamin gdje gazda svojim gostima priprema roštilj,a uz dogovor gosti mogu i sami roštiljati. Potkrovlje je podjeljeno na 2 apartmana sa velikim terasama.

KLEK je malo turističko, mirno, obiteljsko naselje smješteno na jugu Dalmacije. U Kleku možete pronaći 2 trgovine, ambulantu i poštu u krugu od oko 100 metara i bliže. U blizini apartmana se nalazi nekoliko restorana i kafića, a uz samu kuću je slastičarna. Isto tako uz samu kuću se proteže velika šljunčana plaža sa palmama, gdje postoji mogućnost iznajmljivanja pedalina i suncobrana. 

Kao gosti imate priliku brodom otići na jednodnevni izlet do obližnjih otoka i mjesta, kao npr. do Stona. 

Jedno dijete do 10 godina boravi besplatno!