Kraljevski jelovnik u restoranu Dvorac Gjalski! Uživajte u srcu Hrvatskog zagorja uz izbor od 2 zagorska menija za dvoje u pravom dvorcu preuređenom u autohtonom baroknom stilu...za samo 199 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predstavljamo Vam ponudu hotela i restorana Dvorca Gjalski (ručak ili večera u 3 slijeda), smještenog u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi! Kupon se može iskoristiti do 22.07.2018.!

Hotel Restoran Dvorca Gjalski 

Predstavljamo Vam ponudu Hotela Restorana Dvorca Gjalski, smještenog u samom srcu Hrvatskog zagorja, točnije u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem. 

Hrvatsko Zagorje

Hrvatsko Zagorje bogato je povijesnom ostavštinom, te ima čak 54 Dvoraca i Kurija razbacanih po bregima Zagorja, a svjedoče o vremenu između 13. i 20. stoljeća. Hotel Dvorac Gjalski jedini je dvorac u Hrvatskom Zagorju koji nudi gastronomsku ponudu i hotelski smještaj. Dvorac Gjalski bio poznat kao prava zagorska plemenitaška kurija, mjesto na kojem je rođen i umro Ksaver Šandor Gjalski. Danas je to prekrasno zdanje u kojem se spretno isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ono domaće, lokalno. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran, s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem.