7 polupansiona/8 dana krstarenja! Istražite južni Jadran i otoke sa Katarina Line brodom u premium superior kabinama na palubi ili donjoj palubi po super cijenama! Polazak iz Splita 04.08.-11.08.2018.

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za polazak 04.08.-11-08.2018. Uživajte u krstarenju i veličanstvenom prizorima južnog Jadrana i otoka za nevjerojatnu super cijenu!

Ponuda 1 - Istraživanje južnog Jadrana 

SUBOTA SPLIT – MAKARSKA

Polazak iz splitske luke u 13:00 sati i krstarenje duž dalmatinske obale prema makarskoj rivijeri. Popodne slijedi kupanje na jednoj od prekrasnih plaža ove rivijere. Oni željni avanture se odatle mogu pridružiti fakultativnom RAFTINGU na Cetini i vratiti se na brod navečer u Makarskoj. Noćenje je u luci Makarska, poznatom turističkom odredištu s mnoštvom restorana i barova. Svakako zavirite u gradske kale - pronaći ćete mnoštvo crkvica i drugih kulturno-povijesnih ljepota.

NEDJELJA MAKARSKA – MLJET

Već rano ujutro nastavljamo putovanje prema Mljetu. Prva stanka rezervirana je za kupanje na poluotoku Pelješcu. Nakon osvježavajućeg jutarnjeg kupanja, nastavljamo vožnju prema Mljetu. Cijelo poslijepodne ostaje na raspolaganju za uživanje u ljepotama Nacionalnog parka - slanim jezerima, razgledavanju stare crkve i opatije na otočiću usred jezera, mirnoći i skladu prirode. Noćenje u luci Polača/Pomena.

PONEDJELJAK MLJET – DUBROVNIK

Nakon doručka krećemo put Dubrovnika, koji će svakako dodati posebnu draž našem putovanju. Za kupanje će biti vrlo malo vremena jer hitamo prema “raju na zemlji”, kako je Dubrovnik nazvao čuveni pisac George Bernard Shaw. U popodnevnim satima dolazak u Dubrovnik kojeg možete samostalno istražiti. Noćenje je predviđeno u luci ovog čudesnog grada.

UTORAK DUBROVNIK – TRSTENIK

Cijelo jutro ostavljeno je na raspolaganju za istraživanje Dubrovnika. Otkrijte ljepote povijesti zatočene u brojne spomenike, uličice, crkve, građevine... U vrijeme ručka moramo napustiti čudesnu ljepotu grada i nastaviti putovanje prema Šipanu  na Pelješcu gdje ćemo, nakon popodnevnog i možda noćnog kupanja, provesti noć.

SRIJEDA ŠIPAN/TRSTENIK – KORČULA

Nakon doručka polazak prema Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola. Zaustavljanje za ručak u jednoj od skrivenih uvala. Popodnevni dolazak u čarobni grad Korčulu, okružen zidinama, jedan od najočuvanijih srednjovjekovnih gradova na Mediteranu. Fakultativna vinska proba u obližnjoj vinariji. Večerajte u nekom od mnogobrojnih vrhunskih restorana i konoba. Noćenje u luci Korčula.

ČETVRTAK KORČULA – HVAR

Rano u jutro nastavljamo prema Paklinskim otocima gdje ćemo imati dovoljno vremena za opuštanje i osvježenje u čistom, kristalnoplavom moru. Nakon ručka polazak za Hvar, najduži otok Jadranskog mora. U ovom gradu naići ćemo na renesansnu katedralu i najstarije narodno kazalište u Europi utemeljeno 1612. godine. Za one sportskog duha Hvar nudi dodatni izazov - na uzvisini iznad grada čvrsta i postojana, stoljećima dominira tvrđava Španjola. Otkrijte još jednom povijest, ovaj put iz nove dimenzije! Nemirni pojednici uvijek željni zabave također će otkriti svoje carstvo - mnogobrojne restorane i barove otvorene dugo u noć...

PETAK HVAR (Bol) - SPLIT

Jutarnji polazak prema Braču. Kupanje na plaži Zlatni Rat u Bolu, najpoznatijoj plaži u Dalmaciji, čiji rt zbog utjecaja vjetra i valova stalno mijenja svoj izgled. Bol je tipično ribarsko mjesto koje se pretvorilo u popularno turističko odredište. Nastavak prema Splitu, gradu pod zaštitom UNESCO-a. Noćenje u Splitu.

SUBOTA SPLIT

Nakon doručka preostaje još samo oproštaj od posade i novih prijatelja s nadom skorog susreta na nekom od brodova Katarina line flote.


Ponuda 2 - KL3 Otoci i divljina  SPLIT – SPLIT

SUBOTA; SPLIT – OMIŠ/PUČIŠĆA 

Polazak prema Omišu u 13 sati, ručak i pauza za kupanje, ddolazak u Omiš ili Pučišća na otoku Braču - fakultativni rafting ili zip line na Cetini, odbojka na prijesku ili šetnja gradom neke su od preporučenih aktivnosti u Omišu. Pučišća na Braču mjesto je poznato po bijelom bračkom kamenu koji se koristi za gradnju u gotovo svim krajevima svijeta - preporuča se kušanje lokalne mediteranske hrane, malina i vina, noćenje.

NEDJELJA; OMIŠ/PUČIŠĆA – KORČULA 

Rani polazak prema Korčuli i doručak u plovidbi, samostalni razgled srednjovjekovnog grada Korčule, rodnog mjesta Marca Pola, u pratnji vodiča za večernji provod preporuča se posjet nekima od brojnih konoba za pravi gastronomski užitak, noćenje.

PONEDJELJAK; KORČULA – LASTOVO (UBLI) 

Doručak i slobodno vrijeme za šetnju i kupnju lokalnih suvenira, nastavak plovidbe prema Lastovu, najudaljenijem hrvatskom naseljenom otoku, plaćanje ulaska u PP Lastovo po dolasku- cca 40 HRK po osobi, sidrenje u luci Ubli i vožnja autobusom u mjesto Lastovo, fakultativni posjet lokalnoj vinariji, moguća kapetanska večera uz doplatu, noćenje.

UTORAK; LASTOVO – RAVNIK (ZELENA SPILJA)– KOMIŽA/ VIS 

Doručak i rani polazak prema otoku Visu koji je dugo godina, u doba Jugoslavije, bio nedostupan javnosti, plovidba pored otočića Ravnika i Zelene spilje koja zeflektira predivnu svjetlost, ručak na brodu i pauza za kupanje. Dolazak u Komižu na Visu gdje se preporučuje šetnja i posjet rimskim ostacima, noćenje.

SRIJEDA; KOMIŽA/VIS – BIŠEVO (PLAVA SPILJA) – STARI GRAD 

Doručak i rani polazak prema otočiću Biševo i posjet Plavoj spilji (plaćanje ulaza po dolasku- cca 113 HRK po osobi), nastavak plovidbe prema mjestu Stari Grad na Hvaru, najsunčanijem otoku, noćenje.

ČETVRTAK; STARI GRAD – BOL 

Doručak i plovidba prema otoku Braču gdje se nalazi najpoznatija hrvatska plaža „Zlatni Rat“, kupanje i ručak. Preporuča se posjet Vidovoj Gori, najvišem vrhu hrvatskog dijela Jadranskog mora, noćenje.

PETAK; BOL – SPLIT 

Doručak i kupanje u mnogim uvalama Brača, ručak i polazak prema Splitu, poslijepodnevni dolazak u Split , slobodna večer za posjet restoranima i barovima koji su pravo mjesto za potpuni doživljaj ovog dalmatinskog središta

SUBOTA; SPLIT 

Doručak i vrijeme za pozdravljanje s posadom i novim prijateljima, do slijedećeg putovanja.