SPA DAY u centru Zagreba! Opustite se i relaksirajte uz: 90 minuta saune, 2x antistres masaža 45 min, 2x15 min akupresure lica i glave u Beauty Centru Kozlinger, sve za dvoje i za samo 389 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sve masaže izvodi fizioterapeutica! Cijena uključuje 90 minuta finske saune, 2x antistres masaža 45 min, 2x 15 min akupresure lica i glave za dvoje u Beauty centru Kozlinger! Rok iskoristivosti kupona je 20.07.2018.

Masaža

Riječ masaža dolazi od lat. riječi "massare", što znači gnječiti, i od arapske riječi "mas" što znači pritiskati. Riječ "massage" upotrebljena je prvi put u francuskoj literaturi, a upotrijebio ju je Lepage 1813. god. Masaža je jedna od najboljih tehnika za postizanje i održavanje opće dobrobiti za organizam.

Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini!

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

Akupresurna masaža je metoda masažne tehnike koja u svrhu liječenja koristi pritisak prstiju na određene točke.

Pritiskom određenih točaka na glavi i uhu ne utječe se samo na stimulaciju živaca i tkiva, već i na protok energije, što poboljšava tonus mišića na licu, potiče cirkulaciju krvi i limfe, pospješuje metabolizam kože i potkožnog tkiva i samim time daje efekt liftinga. Akupresura pomaže kod lakšeg podnošenja boli,smanjuje glavobolju i bolove u sinusima, opušta očne mišiće i smanjuje stres.

Prikladna je za sve tipove kože, a može se raditi u bilo kojem uzrastu.