Ususret ljetnim vrućinama provjerite auto klimu! Safety car u Zagrebu brine o Vašem limenom ljubimcu! Kontrola i punjenje auto klime do 500g plina za 149 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Klima uređaje je najbolje provjeriti prije sezone paljenja klime(nastupa ljeta) ili odlaska na dulji put u ljetnim mjesecima. Kupon vrijedi do 23.07.2018.

O Safety car:

Razvio se iz dugogodišnjeg iskustva u auto industriji i početak naše priče je popravak motornih vozila,specijalizirani za Renault, Dacia i Nissan vozila. Na adresi Nova cesta 36A(Trešnjevka) u Zagrebu otvoren je autoservis za sva vozila. Naši serviseri imaju dugogodišnje iskustvo rada u autoservisu i možete se pouzdati kako će Vaše vozilo biti kvalitetno servisirano i u dogovorenom roku.
U autoservisu osim popravaka radimo i promjenu ulja motora i kočionog sustava kao i ostale standardne servise na vozilima.

Dugogodišnje iskustvo, više od 25 godina!


Punjenje i kontrola klima uređaja

Klima je vrlo osjetljiv i solfisticiran uređaj u autu, koji kao i ostatak automobila, treba redovito servisirati kako bi radila što bolje i duže. 

Klima uređaje je najbolje provjeriti prije sezone paljenja klime(nastupa ljeta) ili odlaska na dulji put u ljetnim mjesecima.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je prethodna najava ili minimalno 3 dana ranije na br.tel.: 091/2610-966, e-mail tvrtke: safetycar36@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon vrijedi do 23.07.2018. 

Radno vrijeme: 8-16h, subota od 7-12h.