PodržimoNaše

Darojković Promet i Crno Jaje vode Vas na putovanje TIRANA - KOTOR - OHRID - MOSTAR! Čak 4 države u 5 dana/4 noćenja od 21.06. 2018. do 25.06.2018. i za samo 999 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite čak 4 države uz prijevoz visokoturističkim autobusom, smještaj na bazi noćenja, razgled po programu i pratitelja putovanja! Kupon vrijedi isključivo za termin od 21.06. do 25.06.2018.!

TIRANA – KOTOR – OHRID – MOSTAR od 21.06. do 25.6.2018.

Polasci: 06:00: Dugo Selo, 06:15: Sesvete, 06:30: Dubrava, 06:40: Diona(Vukovarska - Držićeva), 06: 50: Inina zgrada, 7:00: Savski Gaj 

1. DAN: 

Ugodna vožnja kroz Hrvatsku uz usputna zaustavljanja za odmor. Dolazak u hotel u Blagaju u kasnim večernjim satima. Večera i noćenje.


2. DAN: 

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak autobusom do Herceg Novog, kratki razgled i vrijeme za kavu. Nastavak putovanja do Kotora. Slobodno vrijeme za ručak. Razgled Kotora uz lokalnog stručnog vodiča – grad koji je zbog svoje srednjovjekovne arhitekture i mnogih spomenika uvršten na UNESCO-ov popis svjetske prirodne i kulturne baštine. Vidjeti ćemo gradske zidine, glavna gradska vrata, staru gradsku jezgru, katedralu i Trg. Sv. Tirapuna, Kneževu palaču, Napoleonovo kazalište…Nakon toga odlazak do Tirane, smještaj u hotel, večera i noćenje.


3. DAN: 

Doručak u Tirani. Odlazak autobusom prema Ohridu. Razgled grada sa stručnim lokalnim vodičem. Na Ohridu ćemo vidjeti stari teatar, starogradske uske ulice s tipičnom arhitekturom, Ohridsku Čaršiju, spomenik Ćirilu i Metodu, crkvu Sv. Sofije, samostan Bogorodice Perivlepte, Samuelovu tvrđavu(s koje se pruža predivan pogled na grad i jezero).Fakultativni izlet do Sv. Nauma brodom ili autobusom, po dogovoru s grupom. Slobodno vrijeme za ručak, kavu, shopping… U popodnevnim satima povratak u Tiranu u hotel. Večera i noćenje.


4. DAN: 

Doručak i odjava iz hotela. Sastanak s lokalnim vodičem i razgled Tirane – Ethembegova džamija, Skenderbegov trg, kula sa satom, spomenik Majci Tereziji, Piramida, kulturni centar… Odlazak do Skadra. U Skadru slobodno vrijeme za ručak i razgled grada. Odlazak do Blagaja, prijava u hotel. Večera i noćenje.


5. DAN: 

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Mostaru. Razgled grada uz stručnog vodiča – Stari Most, Kujundžiluk, Koski Mehmed-Pašina džamija, gradska banja… Vrijeme za ručak i ostale sadržaje. Povratak prema Hrvatskoj i dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.