Usluga profesionalnog izbjeljivanja zubi u Zagrebu za trajno blistav osmjeh u ordinaciji Matijević! Pregled, izrada individualnih udlaga za izbjeljivanje uz uštedu od čak 68% i za samo 799kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz uslugu profesionalnog izbjeljivanja zubi nećete se opterećivati s izbjegavanjem omiljenog pića - kave, čaja ili vina! Rok iskoristivosti kupona je do 20.07.2018.!

Izbjeljivanje zubi je stomatološki postupak kojim se postojeća nijansa zubi mijenja u nekoliko nijansi svijetliju, a rezultati i njihova trajnost ovise o prirodnoj boji zuba, vrsti zahvata za izbjeljivanje zubi, ali i vašem načinu života nakon zahvata. Preporučljivo bi bilo da prestanete konzumirati proizvode i namirnice koje pouspješuju tamnjenje zubi, što se prvenstveno odnosi na prestanak pušenja.

Prednosti izbjeljivanja zubi su brojne. Ono će vratiti ljepotu vašim zubima i osmijehu, a suvremena sredstva izbjeljivanja zubi poput Opalescence Boost gela nemaju samo estetsku funkciju, već i zdravstvenu zaštitu: štite vaše zubno meso, ublažavaju osjetljivost zubi, jačaju zubnu caklinu i spriječavaju nastanak karijesa.


U ordinaciji Matijević koristi se tehnnologija Opalescence PF koji sadrži bioaktivne komponente za jačanje cakline prilikom postupka izbjeljivanja, što rezultira bjeljim i čvršćim zubima. Kupon vrijedi za jedan tretman izbjeljivanja u ordinaciji, profesionalni pregled i izradu individualnih udlaga za izbjeljivanje kod kuće te terapijsku zalihu Opalescence gela za izbjeljivanje.